| Madness345 a întrebat:

Salutare TPU, acum cateva zile m.am luat la cearta cu un copil daca pot zice asa ce a reactionat prin violenta si am vrut sa bag frica putin in el amenintandu.l, dar oricum nu se intampla nimic din ce spuneam eu. Vad ca acest copil nu inceteaza si tot e smecher. Eu vreau sa-mi vad de treaba mea si sa nu ma iau la bataie, mai ales ca sunt nou in scoala care am venit, intrebarea mea este, daca se mai ia de mine cum sa reactionez? Rog setiozitate. Nu vreau sa le spun alor mei, ca ar iesii urat.

4 răspunsuri:
| Parmalat a răspuns:

Daca ai vorbit cu el si nu intelege omeneste, afla cine e si du-te la directorul scolii.

Nu sta la discutie cu el, nu ameninta, nu bate, nu-ti face tu dreptate cu mana ta.

Directorul e obligat prin lege sa ia masuri impotriva violentei de orice fel care se petrece in scoala lui: de limbaj, fizica, emotionala etc...

| WaterDrop a răspuns:

Ignora-l, dar complet. Daca tipa dupa tine, vorbeste cu altcineva, nu te uita la el, nu-l baga in seama. Daca reactioneaza in vreun fel, se numeste autoaparare si`i poti face ce vrei happy

| gazza01 a răspuns:

Vorbeste cu el omeneste, fara chestii urate si incearca sa ajungi la o intelegere cu el!

Răspuns utilizator avertizat