anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare TPU! Acum o luna am avut o bataie cu un baiat mai mare ca mine cu aproximativ un an, si l-am batut. El in continuare se ia de mine si ma injura. Tot el a vrut sa imi depuna plangere la politie, desi el a atacat primul, a venit cu alti adulti sa ma ameninte, iar in cele din urma acesta s-a potolit o saptamana sau doua. Eu stiu ca pot sa il bat si ca nu ar avea sanse, dar tot am o frica cand ma gandesc la bataia din trecut si imi e frica sa il infrunt. Vreau sa scap de aceasta frica si sa nu tremur de fiecare data cand ii aud numele. Stiu, probabil suna bizar faptul ca l-am aranjat si tot am frica de el, dar chiar asa simt si vreau sa dispara aceasta senzatie nasoala. Aveti ceva sfaturi? Multumesc anticipat, dau funda happy

7 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Eu cred ca doar doreste sa te sperie si stie si el ca si-ar lua din nou bataie. Ori iti vezi de treaba ori suni la politie pentru hartuire.

| anonim_4396 explică (pentru Aasdfghj):

Tin sa mentionez ca acesta s-a dus inaintea mea la politie, si a folosit ca scuza ca i am rupt lantul de la gat in timpul bataii, acesta a venit cu mama lui si fratele lui care are aproximativ 30 de ani, politia evident, mi-a dat dreptate mie, si deocamdata apele s au calmat, dar eu intreb strict doar in cazul unei batai, deoarece asta este problema meawinking

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| idk3363535 a răspuns:

Buna! te sfatuiesc sa te duci la politie si sa il reclami pentru hartuire si sa le spui ca l-ai batut si tu putin, deoarece a fost legitima aparare.