| Madness345 a întrebat:

Salutare TPU acum o saptamana am avut niste tangente cu un baiat la scoala, si nu prea a fost bine, in fine l.am lasat, dar tot nu tacea pe toate retelele de socializare si se dadea mare smecher, el fiind un nimic care cadea casa pe el, desi un om calumea nu comenteaza si nu este agresiv. Intre timp cand eram acasa tata a intrat pe telefonul meu si a vazut ce a zis acel baiat. M.a intrebat cine este si ce mi.a facut. Eu i.am zis nimic, nu voiam sa-i spun, pana la urma i.am spus, eu cred ca e si normal sa le spun acasa parintilor ce mi se intampla si ce fac. A fost la acesta si a vorbit cu el, ma mir cum de nu i.a facut ceva, si.a tinut mult calmul. Dar omul a dat imediat mesaj pe grupul de wapp ca am venit eu cu tata si etc. Acum toti ma fac pe mine ca nu pot face nimic singur si in multe feluri, pana la urma de fe se mai numeste familie? Daca nu am si eu colegi sa tina cu mine?laughing Pe voi v.ar interesa ce spun colegii despre voi? Adica unele le tin in mine, nu de frica. Nu vreau sa le creez alor mei multe chestii... In concluzie nu cred ca trebuie sa ma consum... stiti vorba aia cine nu ma inghite.

Răspuns Câştigător
| djddjdjsjsjjdjsjsjsjs a răspuns:

Pai,daca zice ceva despre mine colegul/colega respectiv (a), ma duc si clarific acel lucru....in caz ca e ceva mai grav, voi fi nevoita sa le zic parintilor
In principiu nu ma afectează foarte mult părerea colegilor, DAIA nu mai pot eu, ca ei vorbesc de mine laughing
Gura lumi n-o astupa nici pamantul.

| Madness345 explică (pentru djddjdjsjsjjdjsjsjsjs):

Asa este, multumesc de raspuns.

2 răspunsuri:
| BroascaCuElice a răspuns:

Nu ar trebui sa te intereseze ce zic altii despre tine