| SmiguelRasta a întrebat:

Salutare TPU, am 14 ani iar ultima oara cand m-am imbatat am vomitat in somn iar de atunci imi e frica sa mai beau.Cum pot evita treaba asta,sa nu mai vomit?
Multumesc, funda

Răspuns Câştigător
| AnnaaaMaria a răspuns:

Ai putea evita asta consumând mai puțin alcool. Tu trebuie să îți cunoști limitele și nu trebuie să îți sufoci organismul cu chestii de care el nu are nevoie și chiar îi fac rău. Dacă vei consuma mult alcool, în timp te va afecta. Alcoolul distruge celulele nervoase. Ai grijă. Auzisem de la colegii mei că ei beau puțin ulei înainte de o beție, dar nu știu cât e de adevăratlaughing gândește-te întâi la sănătatea ta, apoi la plăcerea de moment pentru că mai târziu vei suferi consecințele.

4 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

Incearca sa vomiti inainte sa adormi! laughing)

| rox13yy a răspuns:

Vomita inainte sa te pui la somn laughing) E chiar penibil, ideea e ca fiecare persoana are propriu organism, unoeri poti vomita in somn alteori nu.Totusi evita bautura daca ti-e asa teama de vomitatul in somn.

| corbulalbrosu a răspuns:

Sa nu mai bei pana iti pierzi ratiune si te imbeti ca un porc de caine.Nimic nu poate fi mai oribil decat un barbat dormind in propria voma, blehhhhh.

| Andrei1811 a răspuns:

Salut, din punctul meu de vedere, alcoolu e bun la timpu lui, te face sa uiti unele chestii, un sfat, nu le amesteca, daca ai inceput cu vin contiinui cu vin, daca ai inceput cu vodka contiinui cu vodka, pana iti atinci limita, nu te lu-a la intrecere cu altii ca nu o sa devii mai important daca bei cot la cot cu ei sau chiar mai mult!