Trimite-i un biletel in care sa scrie asa:Buna,te plac,vrei sa iesim la o plimbare/suc? Numele tau apoi si gata:d Daca te refuza,macar scapi de acea respingere personala(fata in fata,e umilitoare) si o sa-ti dai seama daca va vrea sau nu. Daca vrea,bafta in continuare, daca nu, treci peste, inseamna ca e superficiala(daca nu iti da mesaj inapoi in care sa-ti spuna ca te vrea ca pe un amic, nu iubit) si nu are rost sa-ti bati capu cu ea.Bafta
Frate este o vorba,, Incercarea moare n-are '' si e bine cate o data sa o aplicam.De unde sti tu ca nu te place din cauza aspectului fizic. Poate este genul de fata care nu se uita doar la astpect ci si la interior.Eu te sfatuiesc sa o dai naibi de frica si sa-ti iei inima in dinti si sa-i zici,, TE IUBESC'' cel mai dulce cuvant pe care poti sal spui.Bafta.Funda?
Da cu "TE IUBESC" am dat-o si eu in bara. Fii atent. sa nu te grabesti. Trebuie sa-i fii mai intai prieten apoi sa incerci altceva. daca nu are incredere in tine degeaba. sa nu pari disperat, crede-ma.