Salutare TPU, am 16 ani si tocmai am iesit din vacanta de iarna pot sa spun ca totul a fost bine, dar scoala pur si simplu ma termina psihic, faptul ca am niste colegi aronganti, nu sunt genul sa ma iau in gura pentru orice nimic, dar cateodata ma termina psihic stresul, singura scapare este cand merg la sala, ma simt super bine si ma recreez, uneori ma enerveaza atat de tare unii colegi si stiu ca nici unul nu e mai tare ca mine poate unul la fel dar mai tare nu, as vrea sa ii pocnesc dar pana la urma ma gandesc ca doar pe ei ii am si a doua zi iar ne strangem mainile si na cum a fost prieteni acum sa ne batem din nimic dar cateodata simt ca nu mai pot, ma doboara stresul, am ajuns sa beau si 3 cafele dimineata si sa nu rezist zile, ceva sfaturi?
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Ignora-i. Acum este si o problema la mijloc. Daca isi bat joc de tine si tu ii ignori vor crede ca esti bleg si se vor lua si mai tare de tine, si daca ripostezi si dai in ei, cel mai probabil profesorii se vor lua de tine si iti vor propune scaderea notei la purtare. (Dar fi atent, daca ii povestesti inainte dirigintei ca baietii aia te supara si nu te lasa in pace, si daca se vor mai lua de tine ii pocnesti, ai mai putine sanse ca profesorii sa se mai ia de tine)
Btw, parerea mea este sa ii povnesti cu tupeu (dupa ce ii explici dirigintei si parintilor ca nu te lasa in pace si te supara)
Am fost si eu in situatia ta
Deja erau super enervanti cu glume proaste (trageau scaunul din 5 in cinci minute si faceau pe sefii) Si intr-o zi cand m-am gandit ca nu merita sa stau asa, am asteptat sa inceapa sa faca figuri (a doua pauza deja incepusera cu figurile ) si i-am pocnit pe toti 3. Am dat din toata inima mea in ei. (profesorii nu mi-au spus mai nimic in afara de faptul ca violenta nu este o optiune, pentru ca le-am mai spus de cateva ori ca sunt retardati si nu ma lasa)
iar dupa sa vezi ce frumos intram in clasa si nu zicea nimeni nimic.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.21.248.105) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro