Nu poți pentru că ești minor. Dacă nu ai împlinit vârsta de 18 ani nu poți face majoritatea lucrurilor fără permisiunea părințirlor...sau părintelui. Părerea mea ar fi să te pui bine cu unul din părinți și să-ți treacă alocația...din câte știu dacă unul e de acord nu necesită neapărat și acordul celuilalt.
Pentru alocatia pe card : te duci la o banca comerciala sau/si la secretariatul scolii tale si intrebi pe ei asta. Ei stiu mai bine.
" Isi permit sa arunce cam 400 RON pe fereastra in fiecare luna. " - Stai, ce? Cum ai ajuns la concluzia asta?
Sa faci bani la 17 ani cam nu ai cum decat daca stii sa faci ceva. Daca stii un limbaj de programare sau chestii gen AutoCad ( nu, nu e un program in care faci mici si bere ), Photoshop, ai putea sa te bagi pe freelancing. Mai faci un ban de buzunar.
"Stai, ce? Cum ai ajuns la concluzia asta?"
Am menţionat în întrebare, în caz că nu ai fost atent. Banii ăştia nu îmi dau la socoteală oricum aş lua-o, şi nici ei nu ştiu (sau nu vor) să îmi explice. Eu cred că există doar o singură concluzie logică.
"Sa faci bani la 17 ani cam nu ai cum decat daca stii sa faci ceva. Daca stii un limbaj de programare sau chestii gen AutoCad ( nu, nu e un program in care faci mici si bere ), Photoshop, ai putea sa te bagi pe freelancing. Mai faci un ban de buzunar."
Cu limbajele de programare deja m-ai pierdut.
Mă gândeam eu.
"Părerea mea ar fi să te pui bine cu unul din părinți şi să-ţi treacă alocaţia."
Am încercat asta, şi nu a mers.
ale0409 întreabă: