anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare TPU! Am 17 ani si o dilema legata de a-mi face o relatie. Eu incerc sa agat pe Instagram pentru ca am ghinionul de a nu a avea fete in anturaj sau in cercul meu de prieteni. Tin sa mentionez ca am incercat sa caut fete doar din orasul meu pentru ca relatiile la distanta sunt in mare parte pierderi de timp. Am avut si lucruri de genul, si cam stiu cum sta treaba. Tin sa mentionez ca am mai avut relatii pana acum
Oricum ideea sta in felul urmator:
Am vorbit cu foarte multe fete pe insta, dar 99% din cazuri, conversatile sunt seci. Adica de cele mai multe ori, eu car conversatia si tot eu primesc raspunsuri seci. Am mai avut si norocul de a da de fete cu chef de vorba, dar dupa s-a dovedit faptul ca ele nu cautau relatii. Chiar nu stiu ce sa fac. Sa mai continui sa incerc sa ''agat'' pe insta?

Răspuns Câştigător
| WeakSide a răspuns:

O să fiu sincer și o să îmi spun părerea, deci, consider că mesajele pe Instagram nu prea te ajută decât dacă ai un cont care să arate bine, poze frumoase, etc. fetele folosesc Instagram pentru a și hrăni dorința asta de validare și primesc o groază de mesaje zilnic, așa că trebuie să fii destul de creativ pentru a avea conversații de lungă durată sau să nu fie seci. Recomand ca în maxim 3 zile de când vorbiți să programezi un date fiindcă dacă vorbiți prea mult se va plictisi și după îți va da răspunsuri de genu.

| skyfy a răspuns (pentru WeakSide):

De postat, postez poze si story-uri cu mine. Si primesc cateva like-uri si am destul de multi urmaritori daca e sa vorbim de validarea sociala laughing) Oricum partea ciudata e ca din primele mesaje vad ca sunt seci. Adica nici macar un cf inapoi nu primesc. Si nu sunt genul de om care sa dea mesaj random. Eu pun story-uri de chat si lucruri de genul daca stii. Dar lasand pesimismul la o parte, dupa cum am mai zis, am avut si conversatii mai lungi. Dar cand vine vorba de scos la date greu e mai greu. Adica multe fete cu care am vorbit isi fac scuze. Incercam sa replanuiesc date-urile si veneau cu alte scuze. Bineinteles ca imi dadeam seama ca e lipsa de interes si treceam mai departe la alte fete. Eu in general asteptam cam o saptamana ca sa le scot dupa la date cam prin weekend. Oricum daca poti sa imi dai un exemplu de o invitatie la date care sa fie mai originala laughing) Ma gandesc ca daca ii zic ''vrei sa iesim pe undeva'', sau ''hai sa ne plimbam'' sunt sanse mari sa imi respinga ideea, pentru ca mi s-a mai intamplat. Eu bateam apropo-uri subtile si daca vedeam ca musca momeala, ziceam.

| WeakSide a răspuns (pentru skyfy):

Ți am lăsat mesaj în privat, vorbim pe Instagram că îmi e mai ușor.

5 răspunsuri:
| FilipSorin a răspuns:

Sfatul meu este sa nu cauți ci sa vina de la sine
Sa vina totul de la sine si atunci va fi perfect pentru tine

| DonEnnioSalieri a răspuns:

O femeie desteapta nu se va combina niciodata cu un pulifrici random ce o curteaza.
Cauta vere real si nu mai deranja femeile cu mesaje random, baga-te pe tinder cand faci 18 si asta e ))
Poate gagicile alea au lucruri mai importante de facut decat sa vorbeasca cu strainii, poate au relatii, poate multe alte chestii, te ai gandit?

| skyfy a răspuns (pentru DonEnnioSalieri):

Eu vorbesc, tot eu aud. Daca ai citit cu atentie, am zis clar :,, Nu sunt tipul de om care sa dea mesaje random''. Si ca sa gasesti real ai nevoie de anturaj. Nu vorbi daca nu ai ceva plauzibil de zis.
Si poti sa iti dai seama usor daca are relatie sau nuwinking