| RobertAlvarez4444 a întrebat:

Am 175cm si 81kg si 15 ani(in octombrie fac 16)si cu toate astea nu sunt gras. De fapt chiar sunt bine facut. Inca de mic copil am fost mai puternic decat ceilalti de varsta mea si de cateva luni tot mai multi prieteni imi spun sa ma apuc de sala.
Si eu ma gandeam ca ar fi o idee buna, dar mi-e frica de 2 lucruri:
1. La batranete o sa ma doara articulatiile fiindca le-am muncit prea mult la tinerete.
2. In general culturistii nu sunt prea destepti/culti/cititi si mi-e frica sa nu ajung un fel de "muschii mei minte nu are" fiindca daca ma apuc serios de culturism nu voi prea mai avea timp si de invatat.
3. Parintii mei nu prea sunt de acord cu asa ceva.
Voi ce credeti ca ar trebui sa fac?

3 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

De ce sa nu fie parintii tai de acord? Ei n-au facut sport?

Tata a facut sala pe vremea lui ceausescu, cand erau foarte putine sali.

| Clytia a răspuns:

E alegerea ta dacă vrei să te apuci de sală, nu a prietenilor tăi. Însă faptul că îți vei neglija învățatul din cauza că te apuci de sală, mi se pare o prostie. Câteva ore pe săptămână nu cred că îți afectează atât de mult programul. Plus că dacă te apuci de sală, nu cred că la bătrânețe o să mori de durerea de articulații, ci din contră. Un stil de viața sănătos nu se bazează pe sport și o alimentație corectă?!
Mult noroc!

| litere123 a răspuns:

Nu te lăsa influențat de părerea prietenilor. Asculta-ți creierul și fă ceea ce Tu dorești. Și acasă poți ajunge după placul tău, nu numai la sală. Părinți au o părere bună, părerea mea.
Bye!