Un singur sfat, fugi la farmacie si ia un flacon de Vitamina B6 de 200mg!
Nu cumpara B complex, nu cumapoara alte vitamine care au in compozitie vitamina B6 pentru ca au cantitati atat de mici ca nu ajuta, cumpara DOAR Vitamina B6 de 200mg si ia 2 pastile pe zi. Te asigur ca-n 3 zile, vezi lumea total diferit si stresul, panica, depresia vor disparea complet!
Daca nu gasesti de 200mg, cumpara de 100 mg, dar ia cate 2 pastile de 2 ori pe zi, adica insumate trebuie sa iei 400mg/zi.
Citeste si aplica aceste sfaturi!
Te vor ajuta, daca le vei aplica cum trebuie!
http://www.personalitatealfa.com/......prostii-2/
Calm. Nu intra in panica. Nu esti singura tu in situatia asta, este o impresie gresita pentru ca esti demoralizata. Mai multe nu pot spune ca nu cunosc amanunte. Totul tine de puterea ta interioara si dorinta de viata, la 16 ani ar trebui sa ai. Te asteapta si lucruri bune in viata.
Scuze, n-am fost atent si mi s-a parut ca esti fata. Retine un lucru - Si daca nu mai ai nimic pe lume te poti ridica - Nu mai ai nimic de pierdut.
Uite,eu zic sa mai mergi pe la biserica caci poate ajuta.Dar daca nu iti propun sa vorbesti cu psihologul scolii tale sau unul personal, sau pur si simplu sa te iei in mîini sa zimbesti sa spui ca totul e bine, dar asta e usor de zis dar greu de facut...eu zic sa te duci totusi la un psiholog sau la un preot(nu glumesc, poate e pedeapsa lui Dumnezeu pentru un păcat ceva)