| justmeqt a întrebat:

Salutare TPU, am niste parinti foarte "comunisti" si as vrea sa stiu si eu niste chestii...

1 >- La ce varsta ma pot muta din casa?
2 >- Metode sa ii ignor si sa ma lase in pace?

NU vreau raspunsuri de genul "sunt parintii tai bla bla, care ti-au dat viata...etc"
Imi platesc facturile singur si ei nu ma ajuta cu absolut nimic, decat imi fac viata mai grea, ba chiar m-au dus o data si cu gandul la suicid.

4 răspunsuri:
| kRedhead a răspuns:

"Nu vreau raspunsuri de genul..."
In viata nu primesti numai ce vrei. Asa. In primul rand, sper ca iti dai seama cat de penibil esti intreband asa ceva pe TPU. Se vede ca inca esti imatur si nu vei pleca din casa parinteasca prea curand.
In al doilea rand, DA, sunt parintii tai si chiar daca te enerveaza si te streseaza, nu le poti face nimic pentru ca acela este modul lor de a-ti arata ca te iubesc si ca tin la tine. Faptul ca te lasa sa-ti platesti facturile singur este pentru a te invata sa te descurci cu banii cand vei fi mai mare.
Inainte sa iei decizia de a te muta din casa, maturizeaza-te. Probabil o sa ma injuri in gand, citind ceea ce iti scriu, dar stiu ca am dreptate.
Uite, si pe mine ma enerveaza ai mei si ma gandesc uneori cum ar fi sa plec de aici, dar nu mi-ar fi bine pentru ca stiu ca nu m-as descurca fara putinul lor ajutor. Si nu, nu ma refer la bani. laughing Mai bine stai langa ei pana devii major si apoi porti o discutie cu ei pentru a te muta din casa. Pentru ca...atata timp cat nu esti major, ei iti decid soarta, nu tu.
Si ah, lol... te-au adus parintii tai cu gandul la suicid? Inseamna ca tu ai o problema, nu ei...

| AtateaConditii a răspuns:

1. La 18 ani, dar sa ai si bani.
2. Pur si simplu nu ii mai bagi in seama si cand iti dau sfaturi sau te cicălesc tu spune : da, da, da așa in sictir o sa ii scoata din minti si nu o sa se mai bage ca musca in c**** vacii.

suntserios
| suntserios a răspuns:

1. daca tot sustii ca te intretii singur poti sa te muti si acum... desi ma indoiesc ca ai sa te descurci singur... toti sunt mari si tari in gura pana vad ce inseamna viata reala

| Mihaela1964 a răspuns:

Te poti muta cand esti major si te poti intretine singur.