| Ghinea_Andrea_ a întrebat:

Salutare TPU, am o întrebare pentru voi și a-și vrea să răspundeți fără să luați la misto chair am nevoie de un sfat : Am 17 ani sunt fată și de ceva timp cam 2 luni îmi place de un băiat care e de la mine din comună și e ajutor de preot, băiatul acesta este la un liceu teologic și vrea să devină preot. Eu am momentan o relație din care vreau să ies deoarece nu mai simt nimic pentru acea persoană pentru ca m-am îndrăgostit de altcineva și nici părinților mei nu le place de actualul sa spun așa și sincer cam au dreptate iar eu vreau să mă despart de actualul pentru ca îmi place de băiatul acesta care e ajutor de preot, mama mea îl place foarte mult pe acest băiat pentru ca e foarte bine educat și e și frumos și părinții băiatului mai ales mama lui mă place pe mine foarte mult pentru ca m-a mai văzut la biserică și i-a spus mamei ca sunt foarte frumoasă și bine educata deoarece mama mea cu mama lui sunt colege de serviciu și într-un fel și prietene pentru ca se înțeleg foarte bine, și mamele noastre au spus ca le ar plăcea ca eu și acest băiat să fim împreună. Mama a spus ca a observat ca el de fiecare dată când mă vede la biserică se uită foarte frumos și foarte insistent la mine ca și cum m ar plăcea doar ca el e mai timid și probabil îi este rușine să se bage în seamă cu mine și eu a-și vrea să mă bag eu în seamă cu el pentru ca sâmbăta vreau să mă duc la biserică să mă spovedesc și el va fi acolo și a-și vrea să mă bag în vorbă cu el poate așa ne mai apropiem și poate îmi va spune dacă și el mă place. Îmi cer scuze pentru acest mesaj foarte lung doar ca am vrut să explic toată situația. VA MULȚUMESC DIN SUFLET PT URMĂTOARELE RĂSPUNSURI

7 răspunsuri:
| Dragobeta a răspuns:

Vrei sa-ti spuna in biserica, la spovedanie, ca te place?
Mai fata, abordeaza-l afara, dupa slujba. Intreaba-l intai cum e la fabrica de popi, daca e greu, etc. Apoi intreaba-l daca trebuie sa se insoare ca sa primeasca post. Eu stiu ca trebuie, dar tu intreaba-l ca sa aduci vorba despre... placut. Iti va spune el daca are pe cineva pregatit sau nu.

| RaluAle00 a răspuns:

In primul rând nu.Dar NU te grăbi.Incearca bineînțeles sa iei totul ușor și încet.Sa începi cu o conservație. Dupa ceva timp încearcă să-l întrebi dacă vrea să iasă cu tine. Vorbeste cu el des.Dar nu arată că ești disperată. Intreaba ce îi place lui(hobby-uri) arată că ești interesata.Asa atragi atenția unui băiat mai ales că este ajutor de preot.Nu grăbi lucrurile, totul incepe oricum de la cevawinking

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Iesi din relatia aia pe care o ai si pe urma vorbesti de placut pe altcineva.
Se pare ca tu ai ceva in mana si visezi la pielea ursului din padure. Cam asa e vorba.

Tu si ajutorul asta de preot n-ati vorbit niciodata.
N-o sa-ti spuna ca te place nici la primul scimb de vorbe, nici la al doilea. Mai intai vorbiti si apoi mai vezi ce si cum.

| Ghinea_Andrea_ explică (pentru Dragobeta):

Nu am zis ca vreau să îmi spună în biserică la spovedanie ca mă place am spus ca am o șansă să îl văd din nou și poate să mă bag puțin în vorbă cu el atât

| Ghinea_Andrea_ explică (pentru RaluAle00):

Mulțumesc mult, și chiar îți mulțumesc ca nu ai făcut și tu misto ca restul, eu am cerut doar niște sfaturi ….

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Ghinea_Andrea_):

Daca il întrebi dacă vrea să iasă cu tine nu arati ca esti disperata. Arati foarte disperata happy

| RaluAle00 a răspuns (pentru Ghinea_Andrea_):

Nu ai pentru ce, dragăhappy