Vrei sa-ti spuna in biserica, la spovedanie, ca te place?
Mai fata, abordeaza-l afara, dupa slujba. Intreaba-l intai cum e la fabrica de popi, daca e greu, etc. Apoi intreaba-l daca trebuie sa se insoare ca sa primeasca post. Eu stiu ca trebuie, dar tu intreaba-l ca sa aduci vorba despre... placut. Iti va spune el daca are pe cineva pregatit sau nu.
In primul rând nu.Dar NU te grăbi.Incearca bineînțeles sa iei totul ușor și încet.Sa începi cu o conservație. Dupa ceva timp încearcă să-l întrebi dacă vrea să iasă cu tine. Vorbeste cu el des.Dar nu arată că ești disperată. Intreaba ce îi place lui(hobby-uri) arată că ești interesata.Asa atragi atenția unui băiat mai ales că este ajutor de preot.Nu grăbi lucrurile, totul incepe oricum de la ceva
Iesi din relatia aia pe care o ai si pe urma vorbesti de placut pe altcineva.
Se pare ca tu ai ceva in mana si visezi la pielea ursului din padure. Cam asa e vorba.
Tu si ajutorul asta de preot n-ati vorbit niciodata.
N-o sa-ti spuna ca te place nici la primul scimb de vorbe, nici la al doilea. Mai intai vorbiti si apoi mai vezi ce si cum.
Nu am zis ca vreau să îmi spună în biserică la spovedanie ca mă place am spus ca am o șansă să îl văd din nou și poate să mă bag puțin în vorbă cu el atât
Mulțumesc mult, și chiar îți mulțumesc ca nu ai făcut și tu misto ca restul, eu am cerut doar niște sfaturi ….
Daca il întrebi dacă vrea să iasă cu tine nu arati ca esti disperata. Arati foarte disperata