Nu te mai uita la filme de genul, unele ne pit pune sib influenta unor duhuri de moarte. Daca vrei sa scapi de frica, roaha-te:Mantuitorul meu Hristos, iti daruiesc viata mea ție, fii Tu Stapanul meu, te rog sa ma ierți pentru toate păcatele mele(spune toate lucrurile pentru care te mustra conștiința) si te rog sa imi curatesti sifletul, mintea, imaginația, spiritul cu sângele Tau atoatecuratitor"Orice demon de frica de moarte care ai intrat prin vizionarea de filme sau orice alt mod iti poruncesc sa pleci de la mine in Numele lui Isus Hristos, Stapanul vieții meși sa nu te mai intorci!
"am 14... Am multe fobii... Sa ii spun mamei sa ma duca la psiholog?"
incearcă mai intâi să ieși și tu nițel cu colegii/colegele la plimbare prin oraș, la un suc/inghețată/șaorma/film... și asta așa până la vacanță. Apoi mai vb. Ce zici de asta?
Treaba e ca nici nu am multi prieteni. Ce vorbesc cu colega de banca, dar nici cu ea nu ma inteleg asa de bine si am o prietena pe care o cunosc de aproape 10 ani. Cu ea m-am inteles mereu si nu ne-am certat niciodata. Acum depinde si cand pot iesi pe afara. Am incercat sa ies in seara asta pe afara la plimbare cu mama si m-a mai linistit un pic. Mersi mult pentru idee!
Ii spui mamei tale ca vrei sa mergi la psiholog.
Ai 12 consultatii gratuite pe an cu trimitere de la medicul de familie.
https://www.avocatnet.ro/......-stat.html
Am vorbit cu psihologul scolii si o sa merg cat de curand la o sedinta. Mersi mult!
Incearca sa asculti muzica de relaxare, sa te linisteasca.
https://www.youtube.com/watch?v=_ieqhkxcYVw
Min 10
Buna. Stiu si eu sentimentul asta,si pe mine ma mai apuca frica ca poate nu ma mai trezesc a doua zi,insa crede-ma ca sansa ca asta sa se intample e de unul la un milion. Viata de acum e mult mai buna fata de acum sute de ani,medicina a avansat,bolile nu mai sunt la fel de mortale precum atunci. Scoala ta nu are un psiholog? Ai putea face cateva sedinte acolo,nu te costa nimic,desi de preferat ar fi vinerea dupa ore, ca sa nu iti ia prea mult din timp. Mai poti incerca sa si desenezi sau orice altceva handmade, poate iti mai ia gandul de acolo.
Si sa nu te mai uiti la filme de genul sau stiri, si eu faceam tot asa pana mi-am dat seama ca ajunsesem intr-un punct insuportabil si nu am mai aprins televizorul, decat la de astea de comedie si asa mai departe. Filmele gen thriller mereu ne influenteaza negativ.
Si apropo, si eu am aflat de serialul ala chiar azi cand ma uitam la o fata pe Youtube despre cum povestea ea de Gypsy Rose.