| GreatlyGeoy a întrebat:

am o poveste mai lunga:
Ieri am fost la o zi de nastere la una din cele mai bune prietene Cristiana. Au venit multi prieteni si am baut, nu toti dar eu si cu cativa da am baut bine(am baut 2 beri si 1 cana de vin) Si i-am zis Ioanei(una dintre cele mai bune prietene) ca imi place de X si i-a mi-a zis ca si ea il place...
am reactionat gen:
Cum %^#@* ca il cunosti de o zi, nici macar de o zi, cum poti sa faci asta stiai ca-mi place de el!(bine asta doar am gandit-o)
Am zis de fapt:
Bine dar mie imi place de ceva timp de el si na, cred ca am sanse cu el, doar nu vrei sa il iei tu!
Ioana a zis
Pai sa vedem pe cine place!
Apoi Ioana a inceput sa filtreze serios cu el si m-am enervat, l-am luat deoparte pe X si i-am zis ca imi place de el! El a zis si mie imi place de tine, dar mi-ai frant inima...Eu am zis: Pai cum ti-am frant inima daca nici macar nu am fost impreuna, stiai prea bine ca imi place de tine, dar nu ai facut nimic. Apoi eu am plecat in pod si am inceput sa plang si doar doua prietene si-au dat seama ca lipsesc din 10 cate erau acolo, Cria si Alexandra si m-au consolat si chiar mi-au zis ca nu merita atata truda, pentru ca el e tot timpul ocupat, si tu esti acum ametita si na n-ai stiut ce faci dar gandeste-te ca relatia ta cu el nu va dura mult sunteti foarte diferiti. Si eu mi-am sters lacrimile si am mers in fuga spre ioana si i-am zis:
-Ioana, daca chiar iti place de X fii cu el nu ma mai intereseaza! nu vreau sa pierd prietenia noastra
Ea a zis:
-Bine dar ma simt prost nu pot sa fac asta!
Eu am dat din umeri si am plecat!
apoi ea a inceput sa danseze cu X si i-am prins de nu stiu cate ori singuri intr-o camera. apoi am jucat toti sticluta cu pupici si am jucat cam vreo 2 ore si logic erau si baieti si fete si toata lumea s-a pupat cu toata lumea.M-am simtit bine dar ma enervau foarte tare comentariile Ioanei atunci cand nimerea sa pupe un baiat:
-Bine dar il fac pe X gelos
-X sa nu te superi
Dupa joc am ramas intr-o camera sa vorbesc cu prietenii mei si am vazut ca ioana lipsea si X de asemenea si m-am dus sa vad unde sunt:era si alexandra cu mine si i-am vazut pe X si pe Ioana imbratisati in pod! atunci m-au prins lacrimile si am fugit in dormitorul Cristianei unde nu era nimeni! Alexandra a alergat dupa mine si Cristiana m-a vazut si ea. Alexandra i-a zis Criei ce am patit si apoi au incercat sa ma consoleze:
Alexandra a zis:
-Ioana nu iti este o prietena adevarata, daca ar fi fost nu ar fi facut asta!
Cria:
-Da! Ea doar a profitat de slabiciunea ta pentru prieteni, te cunoaste bine stia ca aveai sa cedezi!
Apoi intamplator au intrat si Ioana cu X in dormitor. Cand am vazut-o am spus:
-Cum ai putut sa faci asta! Deci sa inteleg ca sunteti impreuna!
Ioana:
-Ce? Nu! Ma boule cum ai putut sa ne strici prietenia?
Eu:
-Da ma boule cum ai putut sa faci asta!
Dupa asta eu am plecat acasa si mi-am luat la revedere doar de la Cristiana si de la Alexandra!

Vreau sfatul vostru neaparat! Ce sa fac cu Ioana? Eu o consideram o prietena adevarata! Am sa tin minte cat am sa traiesc ce au facut Alexandra si Cria pentru mine. Dar nu stiu ce sa fac in rest. AJUTATI-ma va rog!

ps: scuze de greselile de ortografie, dar sunt foarte suparata si nu ma luati ca la 13 ani nu am voie sa beau si sa joc sticluta cu pupici! era week-end deci distractie, sau asta ar fi trebuit sa fie crying

6 răspunsuri:
| MAndreea97 a răspuns:

Pai eu cred ca nu e numai vina lui X este si vina Ioanei ea nu trebuia sa accepte si nu trebuia sa ii raspunda la flirturi... Mie nu mi se pare o prietena chiar ok daca a facut chestia asta, ar trebui sa vorbesti cu ea si sa vezi ce zice. happy

suntserios
| suntserios a răspuns:

POti sa bei cat vrei tu, dar daca la 13 ani 2 beri si o cana cu vin ti se pare modul cel mai potrivit de distractie sunt curios cum o sa fie la 16.

Ps Nu am avut rabdare sa citesc ce ai scris acolo.

| GreatlyGeoy explică (pentru suntserios):

Lol...ma asteptam la acest raspuns, dar nu ma intereseaza ce credeti despre faptul ca am baut si eu doar am cerut un sfat pentru problema mea pe care ps: nu ai avut rabdare sa o citesti

| suntserios a răspuns (pentru GreatlyGeoy):

Pai din punctul meu de vedere asta e problema ta cea mai mare.

| Iuliana2018 a răspuns:

Sincer daca as fi in locul tau as fi suparata pe ioana si nu as mai vb cu ea deoarece este o persoana falsa

| Ane_Ana_Maria_1995 a răspuns:

Este adevarat ca nu prea este bine, eu am 17 ani si inca nu ma lasa parintii sa beu si alte chestii.dar pot sa zic ca ioana a ta nu este o prietena.te foloseste.inca ai 13 ani.mai ai timp de prietenii si gagici si ce vrei tu.dar la varsta ta nu poti sa zici ca ai prieteni adevarati, aia se cunosc in timpwinking sunt mai mare si stiu..ai timpwinking:X ai grija de tine