Pai eu cred ca nu e numai vina lui X este si vina Ioanei ea nu trebuia sa accepte si nu trebuia sa ii raspunda la flirturi... Mie nu mi se pare o prietena chiar ok daca a facut chestia asta, ar trebui sa vorbesti cu ea si sa vezi ce zice.
POti sa bei cat vrei tu, dar daca la 13 ani 2 beri si o cana cu vin ti se pare modul cel mai potrivit de distractie sunt curios cum o sa fie la 16.
Ps Nu am avut rabdare sa citesc ce ai scris acolo.
Lol...ma asteptam la acest raspuns, dar nu ma intereseaza ce credeti despre faptul ca am baut si eu doar am cerut un sfat pentru problema mea pe care ps: nu ai avut rabdare sa o citesti
Pai din punctul meu de vedere asta e problema ta cea mai mare.
Sincer daca as fi in locul tau as fi suparata pe ioana si nu as mai vb cu ea deoarece este o persoana falsa
Este adevarat ca nu prea este bine, eu am 17 ani si inca nu ma lasa parintii sa beu si alte chestii.dar pot sa zic ca ioana a ta nu este o prietena.te foloseste.inca ai 13 ani.mai ai timp de prietenii si gagici si ce vrei tu.dar la varsta ta nu poti sa zici ca ai prieteni adevarati, aia se cunosc in timp sunt mai mare si stiu..ai timp:X ai grija de tine