anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o problema...cand am intrat in clasa a9-a:colegi noi(de fapt mai multe coloege, 22 la numar fata de 8 baieti). De cand am trecut pe a-9a am inceput sa ne cunoastem. Dintre toti am remarcat-o pe o colega care de cand am vazut-o mi-am dat seama ca ii foarte frumoasa.Nu prea am discutat cu ea aproape deloc in primul an(decat la scoala si doar asa ocazional). De la inceputul clasei a10-a am tot vazut ca in fiecare zi era trista si melancolica si am tot intrebat-o de ce... dar nu vroia sa imi zica.Pana intr-o zi cand am vorbit cu ea pe mess si mi-a zis ca se simte foarte singura.De atunci am tot vorbit cand pe mess, cand prin SMS si am incercat sa o ajut cat pot de mult. Ceea ce vreau sa spun este ca la inceput nu am simtit nimic pentru ea chiar daca am vazut ca este frumoasa, dar dupa ce am tot vorbit cu ea si incercam sa o ajut am inceput sa tin foarte mult la ea.Imi este teama sa ii spun ca as dori sa avem o relatie ca sa nu stric prietenia dintre noi.Eu sunt un baiat mai timid(rosesc foarte repede) si de cate ori vorbesc cu ea nu prea stiu despre ce sa vorbesc.Am spus tot ce aveam pe suflet!

5 răspunsuri:
| l1feincolor a răspuns:

Incearca sa iti gasesti cuvintele cu atentie, mai las-o ceva timp, mai vorbeste cu ea, si imcearca sa te aproprii si mai mult de ea, iar atunci cand ai gasit un moment bun, spune-i adevarul. Incepi sa-i spui cum a inceput totul: cum ai vazut-o tu pe ea la inceput si cum ai incercat sa o ajuti. Cel mai bine e sa incepi cu inceputul si o sa inteleaga,
Bafta! happy

| LucianR a răspuns (pentru l1feincolor):

Cum sa iti spun...ea mi-a spus ca am ajutat-o foarte mult cu vorblele mele...singura problema este ca niciodata ea nu a intrat pe mine pe mess, sau cand vorbeam prin SMS intoteaduna eu ii scriam primul si incepeam o conversatie. Daca eu nu ii scriam, ea nu mai dadea nici un semn de viata, si de aceea mi se pare ca nu ar dori o relatie cu mine.

| elynutzu a răspuns:

Ai uitat sa spui ceva important.Nu o lasa pe ea sa-si dea seama de asta.Nu prea cred ca mai are rost sa vorbsti cu ea ca un prieten, adica ii poti spune:Vreau sa te intreb ceva, dar sa nu te superi pe mine. Vrei sa fim impreuna? Dar sa o spui pe un ton vesel.Pe mine m-a intrebat un baiat asta la inceputul unei conversatii la telefon si i-am spus ca ne-ar sta mult mai bine ca prieteni si apoi am continuat sa vorbim 1 ora.Deci,incearca.Detaseaza-te si, spune tot ce ai de spus despre eabig grin!

| JokerV a răspuns:

Mai las-o un timp si vezi daca ii place de cineva dupa incearca sa te cuplezi cu ea

| LucianR a răspuns:

Am uitat sa precizez ca nu am avut niciodata o prietena...