Incearca sa iti gasesti cuvintele cu atentie, mai las-o ceva timp, mai vorbeste cu ea, si imcearca sa te aproprii si mai mult de ea, iar atunci cand ai gasit un moment bun, spune-i adevarul. Incepi sa-i spui cum a inceput totul: cum ai vazut-o tu pe ea la inceput si cum ai incercat sa o ajuti. Cel mai bine e sa incepi cu inceputul si o sa inteleaga,
Bafta!
Cum sa iti spun...ea mi-a spus ca am ajutat-o foarte mult cu vorblele mele...singura problema este ca niciodata ea nu a intrat pe mine pe mess, sau cand vorbeam prin SMS intoteaduna eu ii scriam primul si incepeam o conversatie. Daca eu nu ii scriam, ea nu mai dadea nici un semn de viata, si de aceea mi se pare ca nu ar dori o relatie cu mine.
Ai uitat sa spui ceva important.Nu o lasa pe ea sa-si dea seama de asta.Nu prea cred ca mai are rost sa vorbsti cu ea ca un prieten, adica ii poti spune:Vreau sa te intreb ceva, dar sa nu te superi pe mine. Vrei sa fim impreuna? Dar sa o spui pe un ton vesel.Pe mine m-a intrebat un baiat asta la inceputul unei conversatii la telefon si i-am spus ca ne-ar sta mult mai bine ca prieteni si apoi am continuat sa vorbim 1 ora.Deci,incearca.Detaseaza-te si, spune tot ce ai de spus despre ea!
Mai las-o un timp si vezi daca ii place de cineva dupa incearca sa te cuplezi cu ea