| rateu a întrebat:

Am o problema pe care nu o inteleg in niciun fel si mi se pare aiurea.Vorbesti cu o fata te intelegi super bine cu ea,vorbesti seara de seara si dupa a doua zi nu iti mai raspunde la telefon,pe facebook, nu te mai baga in seama si peste cateva zile vine la tine si te intreaba ca de ce nu ai mai vorbit cu ea... Poate cineva sa-mi explice va rog? Ofer FUNDA.

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Daca reusesti sa intelegi femeia devii celebru happy
Poate a avut o toana, poate te-a supus la un test. Vorbeste cu fata, prezinta-i lucrurile asa cum au aratat din punctual tau de vedere (dar: nu o critici, nu o certi, ii sui dar c ai vazut tu si cum te-ai simtit) si o intrebi ce crede ea ca s-a intamplat. Si pretinzi ca o crezi, daca te scoate vinovat pe tine, iti ceri iertare happy

5 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Are o problema probabil.

| Neo12 a răspuns:

Fetele sunt foarte complicate şi foarte diferite.
De ce nu încerci să găseşti o explicaţie pe care i-ai putea solocita-o ei?
Întreab-o pe ea ce a fost cu toată asta.
Există diverse moduri de interpretare.
Fiecare înţelege ce vrea.
Comunică cu ea.
O seară bună îţi doresc!

| Voidwithin a răspuns:

Poate isi batea joc de tine, poate e mai proasta, poate e mai timida, poate are toane.
Intreab-o si spune-i sa nu te mai faca prost pe fata.

| gabriel87000 a răspuns:

O pers stie cand sa puna si frana.am vb cu fete combinate zi de zi dar mam limitat doar la discutie nimic alceva.am vb doar sa treaca timpul. s-a intamplat sa numi raspunda si 2 3 zile sau 1 saptamana.ia-o si tu ca pe o amicitie de acum nu gata de acum daca vb cu cineva zi de zi automat te si place.uni pur si simplu vb doar sa treaca timpul

| vicecity8 a răspuns:

Poate a vrut sa insceneze toata chestia asta ca sa aiba un motiv sa o termine cu tine, sau a fost un test ca sa vada ce esti in stare sa faci ca sa dai de ea, sa vada cat de mult iti pasa.