| FurryJR a întrebat:

Salutare TPU am o problema, simt ca nu ma mai inteleg, simt ca e capat de lume, tin la o fata enorm, de 3 ani de cand o stiu nu ma pot detasa de ea, tot incerc dar sufletul nu ma lasa, pare ciudat. Am 20 de ani, am incercat sa cunosc alte fete dar nu simt nimic, nu simt ceea ce simt pentru ea, nu vreau sa imi bat nici joc, ea m-a dezamagit de-a lungul timpului mereu, a fost cu niste prieteni de-ai mei si mereu s-a intors la mine iar eu nu o pot refuza, traiesc cu frica ca maine poimaine va pleca iar, dar cu toate vreau sa o vad fericita si ma bucur cand stiu ca e bine, ce ma sfatuiti sa fac?

Răspuns Câştigător
| Clytia a răspuns:

Dacă te iubea așa cum o iubești tu, nu dezamăgea în toți acești ani, rămânea doar cu tine, nu umbla de la unul la altul, și după se întorcea la tine. Dacă va mai face așa în continuare, e clar că nu e de tine. Nu te merită.

3 răspunsuri:
| Adrian5575 a răspuns:

Daca o iubesti, de ce nu ii spui si ai stat 3 ani fara sa faci nimic? Sau poate nu simti nimic pentru ea si iubesti orbește. Adica iti doresti foarte mult sa ai o prietena, incat prima fata care se apropie de tine, iti doresti sa fie iubita ta si nu o mai poti scoate din cap, cu toate ca nu simti nimic pentru ea. Mi s-a intamplat si mie si este foarte naspa.

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Din ce ai zis tu e clar ca voi nu aveți nici un viitor! mai bine uit-o, ea nu cred ca îți împărtășeste sentimentele și nu se vede cu tine in viitorul apropiat, ești doar un prieten și atât!

| Andreeush a răspuns:

Câți ani vrei să mai pierzi din cauza ei?