| mikilooooooooo a întrebat:

am si eu nevoie de un sfat folositor.
Luna viitoare vreau sa plec cu prietena la munte 2 zile, problema este ca parintii ei sunt mai stricti, o stiu de fata cuminte, si ea spune ca nu o vor lasa parinti, are 15 ani.
Ce idei de abordare a parintilor aveti pentru a primi acordul sa mearga? si posibil fara sa o minta despre ceva.

3 răspunsuri:
| Bittersweet_8364 a răspuns:

Pai ar putea sa le spuna ca daca o cunosc si au incredere in ea vor stii ca pot s-o lase sa plece cateva zile la munte. Vor stii ca nu ii va dezamagi si ca daca ar fi fost sa faca ceva rau ar fi putut si aici.Ar putea sa incerce sa le spuna exact cum se simte ea.Va tin pumnii:*

| DakotaRoyse a răspuns:

Promite-le ca o sa ai grija de ea, ca nu va pati nimic, ca nu aveti de gand sa faceti nimic "interzis", ceva ce vrea un parinte sa auda de la cineva cu care fiica lor petrece timpul. Parintii ei au nevoie de o siguranta ca au pe cine sa se bazeze.
Trebuie sa fii foarte amabil, rabdator si insistent, sa-i asiguri ca totul va fi binewinking La fel si prietena ta trebuie sa incerce cat de mult se poate sa-i convinga, sa nu fie sigura pe ea ca nu o vor lasa.

| sierjuu a răspuns:

Adevarul pentru ca daca au cu adevarat incredere in ea, au sa o lese, altfel nu stiu, oricum increderea o castigi foarte greu si o pierzi foarte usor, daca nu au incredere in ea, pe viitor sa se schimbe si ea.