| Optik a întrebat:

Am si eu o intrebare pentru voi.

Eminem sau 50 Cent?

Daca ati putea sa argumentati as fi recunoscator!

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eminem.El e primul "alb" care a reusit sa intre in lumea hip-hop al "negrilor" si chiar sa-i "detroneze" pe multi dintre ei.
Toate melodiile lui sunt tari, e atat de bun incat nu poti sa-ti imaginezi cum face melodiile alea super.
50 "canta" in general despre bani, masini si femei...deci se aseamana mult cu un manelist de la noi.

| Optik explică (pentru anonim_4396):

Eu as zice ca 50 cent canta mai mult despre gangsteri ceea ce inseamna ca nu se aseamana cu un manelist de la noi tongue

| anonim_4396 a răspuns (pentru Optik):

Da,cum sa nu.Tu te referi la alea 2 melodii in care e cu (fostul) Snoop Doggy Dogg aka Snoop Dogg aka Snoop Lion (mai nou) in care "canta" despre cat de PIMP sunt ei si despre cat de tari sunt ei ca au masini bani si femei? Pai l-ai vazut pe Eminem vreodata etalandu-si masinile alea scumpe si bijuteriile alea masive cum face 50 Cent?!
Orice ai zice tu, 50 Cent si restul tovarasilor lui sunt exact ca niste manelisti.Intreaba pe oricine stie ceva de rap si asta o sa-ti raspunda.

| Optik explică (pentru anonim_4396):

Mai, cum spui tu, dar eu tot iti resping afirmatia ta ca sunt manelisti! Ceea ce canta 50 Cent, Eminem si altii e rap-ul pur american.Si sa asculti mai multe melodii de-ale lui 50 Cent sa vezi ce canta si uita-te si la filmul cu viata lui. Poate asa o sa intelegi si tu ce canta el si o sa iti dai seama ca e total diferit de manele!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Optik):

Deci sa nu-i mai bagi pe 50 Cent si restul care canta despre cat de smecheri sunt ei in aceeasi oala cu Eminem si restul care canta despre viata s.a.
Ascultam si eu 50 Cent pe la 12 ani, pana m-am prins ca se lauda prea mult cocalarul si am trecut pe altfel de rap.
Filmul lui nu l-am vazut, dar oricum nu "spune" nimic despre viata lui pentru ca e regizat, intelegi?
Da...deci orice rapper "adevarat" l-ar alege pe Eminem in locul lui 50.
Bine, asta daca stie ce-i ala rap adevarat din care ai ce invata.

| FcRb1923Madalin a răspuns:

Eminem pentru ca el l-a promovat pe 50 centwinking
el e taticul tuturor

Întrebări similare