| Ion_Andrei_Cosmin_1999 a întrebat:

Salutare TPU, am si eu o mica-mare problema! Sunt intr-un conflict mare cu unul din scoala de la mine care are numele,, Gaureanu,, laughing Nu stiu cum se bate, eu nu prea stiu sa ma bat dar fac sala si exersez acolo pe un sac de box! Ieri, a venit la mine m-a impins, a incercat sa imi dea un picior, m-am ferit dar am observat ca da foarte repede, dar nu corect! Si i-am frecat una in gura, dar neavand experienta la bataie am fugit prin clasa de frica, nu stiu daca era frica dar banuiesc... Lupta s-a oprit si am ramas eu... intr-un fel winner! Si maine sigur vine la mine si o sa ne batem serios! Mi-e frica sa ma bat, el e mai inalt ca mine, nu am pe cine sa chem si vreau sa il BAT! Nu incepeti cu,, nu e bine sa te bati, dai la koaie, sau altceva,, ziceti-mi unde sa dau si cum sa fac sa ma feresc mai rapid! O sa incerc sa dau lovituri cursive, nu sa dau o lovitura si sa stau 10 secunde sa dea si el, sa dau eu mai mult dar nu foarte repede! SFATURI? Rapid, ofer funda! Suntem clasa a 8-a amandoi!

4 răspunsuri:
| Wehrmacht a răspuns:

Cica si sta 10 secunde sa dea si el...ba tu esti dement? Ii dai sau nu ii mai dai.

| Silviu591 a răspuns:

Incearca sa eviti bataile in incinta scolii, mai bine le-ai evita peste tot, mai bine discuta cu directorul scolii si bataiul respectiv se va potoli, acum probabil esti prea mic sa intelegi ca e mai bine cum zic eu, si vrei neaparat batai si filme, dar e mai bine sa te calmezi si sa fii inteligent

| SkyPilot a răspuns:

Da repede cateva zdravene una dupa alta, si sa vezi cum ii piere cheful happy

| Ottakringer a răspuns:

Cel mai bine e sa ii dai una la coaste apoi ii mai dai un pumn sub barba si gata! L-ai lasat acolo happy Sau daca vrei ii dai in stomac si cand pica jos poti sa ii dai cu piciorul in cap pana il omori, cum vrei tu acum. happy o zi buna