| lora3u a întrebat:

Am si eu o nelamurire. Cam la ce varsta o sa imi acorde parintii mei suficienta libertate intre prieteni si colegii de facultate, astfel incat sa nu ma fac de **** in fata lor din motivul ca la ora 21 e tarziu si intuneric afara. Ma suna colegii din cand in cand sa iesim la un suc/local, sa mai stam de vorba, cand vin in iasi, si ai mei nu imi dau voie pe motiv va e seara ( ora 21), si e noapte, si e periculos etc. E atat de jenant ca la 19 ani sa te restrictioneze parintii in halul asta. Am mai iesit pana foarte tarziu, pana chiar dimineata in zori, si nu s-a intamplat nimic, am venit acasa vie si nevatamata, foarte multumita de seara petrecuta intre prieteni. Nu inteleg de ce isi fac atatea griji, daca de fiecare data a iesit totul foarte ok. Nu stiu cum sa le mai explic, nu vor sa inteleaga. Ce mama dreqului sa fac? Pfff...cum reusesc de fiecare data sa ma faca de ****. Cred o sa incep sa plec si fara acordul lor, dupa cursuri, direct in local ma opresc, decat sa ma cert cu ei. Nu stiu ce sa mai zic...

4 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Frate, ai 19 ani nu cred că ar trebui să-ți pese dacă te lasă sau nu, ce naiba ești majoră, n-au ce să-ți facă.
Nici la 12 ani nu-mi zicea mama la ce oră să vin în casă straight face

| lora3u explică (pentru FucktheSystem):

Pai tocmai.ca nu e prima data cand ies si vin acasa a doua zi la 6 dimi...si nu erau panicati. dar cate o data...parca au innebunit! urla ca nu ies nicaieri ca e tarziu ( la ora 21). ma fac sa cred ca au innebunit!

| FucktheSystem a răspuns (pentru lora3u):

Frate fă ce vrei, ai 19 ani ești majoră și nu depinzi de ei, eventual poate le aduci și lor la cunoștință asta...

| lora3u explică (pentru FucktheSystem):

Cred ca am sa trec la metoda practica, si se vor obisnui, cu forta! Ca de vorba buna...nu inteleg!