Hei,in primul rand, daca tu nu te respecti pe tine cum te astepti sa te respecte altcineva? Fiecare om are momente cand se simte inutil cand crede ca este egal cu 0 si nu are un scop in viata. Suntem oameni,toti gresim,plangem,radem,iertam,etc. Tu ai nevoie de incurajare,un mic impuls ca sa iti faci curaj sa spui lucrurilor pe nume fara retineri. Impulsul asta trebuie sa vina din interiorul tau,nu din partea altcuiva. Daca noi nu ne ajutam singuri si nu ne facem viata mai frumoasa ne putem astepta ca altii sa faca asta in locul nostru? Exprima-ti parerea in fata celorlalti, ai incredere in ideile si opiniile tale. Daca ei te vad sigur pe tine te vor trata cu mai mult respect. Ai nevoie de timp ca sa evoluezi in fata oamenilor, dar cel mai important in fata ta. Ce conteaza ce cred ceilalti despre tine cand tu stii ca esti un om minunat? In al doilea rand, generatia noastra se devolta intr-o "jungla" si asta e motivul principal pentru care NU trebuie sa pui totul la suflet. Daca oamenii te trateaza cu indiferenta, fa acelasi lucru. Nu pune la sufelt cuvintele dure spuse doar cu scopul de a te debusola. Tu esti unic si special.Esti un om minunat tocmai pentru ca ai cerut ajutorul si pentru ca realizezi ca ceva trebuie schimbat.Fi bun si milos cu cine merita, fi dur si indiferent cu restul. Sper ca te-am ajutat si imi cer scuze pentru "roman". Keep going and keep fighting ^-^
As vrea sa raspund, dar am EXACT aceeasi problema. Sa imi trimiti mesaj pe TPU cand mai primesti raspunsuri.