| Madness345 a întrebat:

Salutare TPU, as avea o intrebare legata de relatii, tin sa mentionez ca sunt clasa a 11 a, am avut multe relatii si am destula experienta in acest domeniu dar un experiment m-a dat pe spate. Se spune ca daca nu vorbesti sexual cu femeia de langa tine, nu e atrasa sexual de tine... dat fiind faptul ca te intalnesti prima data cu o fata... mie sincer mi-e jena sa vorbesc cu ea sexual sau despre foarte multe lucruri din astea, la prima inatlnire. Stiu ca trebuie doar pe parcurs sa aplic si asta. Insa nu am ezitat si am facut si un experiment de genul cu o fata tot de clasa a 11 a, o fata calculata si la locul ei, am aplicat metoda cavalerului ai am vorbit ce trebuie sa vorbeasca un baiat cu o fata fara sa o plictisesc, din fericire totul a functionat perfect si chiar ea mi-a spus ca mai rar asa baieti pentru ca stiti si voi cum sta treaba.

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

N-am priceput mai nimic si nici ce ne intrebi n-am inteles

| Madness345 explică (pentru Adry05):

Daca fetele prefera un cavaler care nu este disperat dupa... sex, sau pe cel golan care vorbeste urat si le tot bate apropouri ca sa se culce cu ele.

| Adry05 a răspuns (pentru Madness345):

Probabil depinde si de fata, eu prefer prima varianta clar.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa vorbesti sexual? wtf?

| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a răspuns:

Ai făcut bine.

| Miriamj a răspuns:

Tu fi un cavaler întotdeauna. Rar așa ceva, golani găsești la orice colt! Succes