| glontz54 a întrebat:

as vrea niste sfaturi. eu nu sunt tipul care merge des la discoteca sau ceva de genu. am fost de cateva ori ( de ex: la banchet, la nunta verisoarei mele, cu niste veri mai mari) dar parintii nu ma lasa sa merg cu amicii mei pentru ca ei cred ca e un loc in care cei de varsta mea (15 ani) nu au ce cauta. pentru ca ei vad la tv tot felul de scandaluri si chestii si cred ca asa e peste tot si nu stiu cum sa ii conving sa ma lase! as vrea niste sfaturi sau modalitati prin care sa ii conving.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Pai ai putea sa le arati locul in care va urma sa te duci(alege o perioada linistita pentru ca, chiar daca nu e asa de obicei s-ar putea sa nimeriti in toiul unui scandal). Informeaza-te despre acel loc ca sa fi sigur ca este unul ferit de pericole...Prezinta-le parintilor prietenii tai ca sa stie cu cine mergi si ai grija sa le faca o impresie buna! Daca au avut incredere sa te lase cu acei veri mai mari inseamna ca aveau incredere in ei pentru ca erau din familie.Fa-i sa creada asta si despre prietenii tai.

Daca tot nu vor vrea, insista sau schimba locul cu unul mai apropiat de casa si daca se poate, cunoscut de catre prietenii tai.

Bafta multa si te rog sa ne anunti si pe noi ce s-a mai intamplat!

0 răspunsuri: