Vezi de treaba! Tu crezi ca vei fi singura fata mai plinuta de acolo? Vor fi altele mai nenorocoase care vor atrage atentia. Ai putea sa stai cat mai mult cu picioarele in apa, asa nu se observa grosimea lor. Cat despre burta, fa asa: stai dreapta tot timpul si mandra de tine, si ai putea sa iti iei un costum intreg.
In primul rand,nu ar trebuie sa te intereseze ce spun altii despre tine,este viata ta si faci ce doresti,ce spun ceilalti prea putin sa conteze pentru mine,nu te gandi ca esti diferita de ei pentru faptul ca mai plinuta si chiar daca ei vor zice asta,sa fii diferit este un lucru bun,pana la urma ai spus ca o sa fiti cateva colege si iubitu ei,cateva colege pe care presupun ca le cunosti,,,, iar 1 sau 2 iti sunt prietene,daca iti sunt prietene,nu vor rade de tine,,,,,iar daca baiatu incepe sa rada,ea il v-a opri, pentru ca esti prietena ei cea mai buna, oricum nu iti fie frica de ce s-ar putea intampla, du-te cu gand bun, distreaza-te si scaldate si pentru mine )) te-am pupat ~
Stiu ca nu trebuie sa ma intereseze ceea ce zic cei din jurul meu dar nu pot sa nu ma gandesc, cat despre faptul ca cele cateva colege imi sunt prietene, nu stiu ce sa zic. In ziua de astazi multi iti sunt prieteni,,,,, iar pe la spate te barfesc, te injura etc. Daca ele vorbesc despre persoane pe care le cunosc ca sunt mai plinute, mi-e teama ca acelasi lucru se poate intampla si cu mine, mai ales ca una dintre fete mi-a batut de cateva ori apropouri cum ca as fi mai plinuta.
Totusi iti multumesc ca incerci sa-mi ridici moralul
Hey! Si eu sunt m-ai "implinita" dar pe mina ma coplexeaza doar burta, si cand merg la strand imi iau un costum "intreg", te sfatuiesc sa faci acelasi lucru. Cu vergeturile nu stiu ce sa zic.
Sorry eu ti-am spus tot ce am stiut.
Pe mine ma complexeaza burta si picioarele. Nu pot spune ca sunt foarte grasa sau ceva, ci doar cateva kilograme in plus care se vad destul de urat mai ales ca sunt mai inalta.
Idkrjek întreabă: