Drept sa-ti spun, ti-as recomanda sa nu iti faci.Pentru ca nu prea are rost.Adica il faci, te tine o perioada de timp iar dupa revin la loc sa zic asa.(de obicei chiar mai rau). Plus ca sensibilizeaza dintii.Nu prea e bun sa stii.Cel mai bine e spalatul pe dinti zilnic(nici exagerat) si traditionalul bicabonat de sodiu cu lamaie. Faci ce vrei oricum, dar asta e parerea mea.Bafta oricum
Sincer,nu iti recomand, deoarece smaltul se va slabi, dintii vor deveni mai sensibili si stiu ce inseamna sa ai dinti sensibil, nu e deloc placut mai ales la masa cand trebuie sa mesteci...
Daca vrei un "tratament" de casa, iata unul:
1)ia bicarbonat de sodiu.
2)intr-un castron, pune o lingurita cu bicarbonat, dupa care pune suc de lamaie!
3)amesteca pana cand se transforma intr-o pasta;
4)foleste-o ca sa te speli pe dinti;
ATENTIE
NU trebuie sa folosesti asta mai mult de o data/saptamana, deoarece, asa cum am spus orice lucru bun are si un dezavantaj si vei avea parte de sensibilitate dentara.
Sper ca te-am ajutat! ^_^
Multumesc de raspunsuri, dar am auzit de la cei care au facut ca sunt sensibili doar o perioada..pt ca pe urma se face tratament de desensibilizare si cica tine si 2-3 ani daca ii ingrijesti calumea. Cei care au facut au zis ca de fapt dintii nu patesc nimic, doar se albesc..cica nu dauneaza. Nici nu mai stiu ce sa cred