Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Cel mai sincer zambet dintre toate este acela al unui copil. Nu are nimic calculat ori ipocrit. Este pura fericire.
Astazi ma simt ca o lumanare mica si plapanda, care incearca din rasputeri sa nu se stinga!
Toti! Toti mi-ati demonstrat ca imi este mai bine singura,doar eu!
• Si imi vreti tot raul din lume. Si va multumesc. v-am pupat si va iubesc!
Nu mai sunt fetita care taceam. Ieri poate imi pasa, dar astazi iti spun "Pa"!
Razbunarea nu`mi aduce satisfactii insa indiferenta`mea ti`o daruiesc cu multa dragoste
Si daca sunt O copila, ce? Si daca ma enervez repede, ce? Si daca vorbesc mult si prost ce? Si daca te iubesc, ce? Oricum tu nu vei intelege
Da, pe asta mica nu o mai intereseaza ca tu te gandesti la ea, ea se pisa pe grija ta!
Esti stapanul cuvintelor nerostite si sclavul celor pe care le-ai spus deja.
Știți de ce relațiile au devenit o raritate? Deoarece conversațiile au devenit sms-uri, faptele s-au transformat în apeluri telefonice, sentimentele in statusuri online, cuvîntul `iubire` se exclude din vocabular, gelozia a crescut într-un obicei, încrederea este pierdută, minciuna a devenit normală iar despărțirea este singura ieșire din situație.
Uneori, îţi dai seama că oamenii pe care încerci să îi faci fericiţi..Sunt fericiţi şi fără tine.Ma voi retrage ca nu vreau sa fiu in plus.
Am sa-l iubesc pe acela care chiar daca o sa ne certam o sa-mi spuie "Am nevoie de tine "..am sa-l iubesc pe acela care o sa imparta cu mine si fericirea si necazu..am sa-l iubesc pe acel baiat caruia am sa-i spun "Nu te iubesc", dar el o sa ma stringa la piept si o sa-mi zica:"TREBUIE"..pe acela care no sa-mi dea voie sa am frica de nimic..am sal iubesc pe acela care sa fie cit de ocupat sa gaseasca un minut sa ma sune si sa ma intrebe"Ce faci scumpo".♥.
Toţi,după o despărţire încep cu statusuri de genul "Nu mai însemni nimic pentru mine,fă ce vrei,nu mă interesează",de fapt,dacă întradevăr îţi este indiferent,nu mai scrii nimic,şi te doare in COT de toţi şi toate. Iar cu fraza "Fă ce vrei,nu ma interesează" e culmea,caci,cînd îl/o vezi cu cineva, mori de gelozie şi, unicul lucru pe care l-ai vrea la acel moment este sa fii tu în locul acelei persoane!
Cateodata,chiar daca suntem inconjurati de prieteni ne simtim singuri,pentru ca ne lipseste o singura persoana.
Infinitul nu inseamna nimic pentru mine. Eu nu mai tin cont de timp. Am fost tradata, pacalita, mintita si supta de viata. Dar am fost si fericita, surprinsa, ajutata si salvata din multe momete grele. Acelor persoane care mi-au facut viata grea le multumesc, caci am devenit mai puternica cu ajutorul lor. Acelor persoane care mi-au adus lumina in viata, le multumesc, caci mi-au dat la o parte greutatile vietii.
Prietenii falsi ii intalnim zi de zi, îi salutam, îi ajutam si îi consideram apropiati. Dar atunci cand ai nevoie de ei, nu iti mai sunt prieteni. Incearca sa te sape, incearca sa te doboare din calea lor, desi in cele mai grele momente i-ai ajutat si le-ai fost alaturi. De ce suntem inconjurati de astfel de oameni? De ce oamenii sunt atat de prefacuti? Sunt intrebari la care nu gasesc un raspuns.
Am întâlnit multe persoane care mi-au spus "Îţi voi fi alături oricând vei avea nevoie de mine". Da, pe moment eram fericită să aud asemenea cuvinte, mai ales când treceam prin momente un pic mai urâte. Şi când am căutat ajutorul lor, câţi într-adevăr mi-au fost alături?! Foarte puţini. Mai mult mi-au fost alături cei care au vorbit mai puţin şi mi-au dovedit mai multe. Şi încă o dată faptele înving cuvintele. ♥-.-
problema e ca are un suflet de copil. Poate cadea in orice capcana ridicola.
A intrat in viata mea, cind aveam nevoie de cineva, si m-am indragostit pe loc.(
Only mothers deserve love
Si cand ajungi sa intelegi ori e prea tarziu, ori nu mai are nici un rost.
→ Nu contează aspectul fizic.
Contează sufletul tău ♥
Mă urăşti. şi crede-mă că iubesc asta.
Nu poţi lupta pentru o persoană care nu vrea ca tu să lupţi pentru ea.
Când spui ‘Îmi pare rau’ priveste omul în ochi.
Fiecare vede ceea ce pari, dar puțini își dau seama ce ești în realitate.
E ciudat cum ne închidem în noi atunci când ar trebui să vorbim mai mult. E ciudat cum stăm locului atunci când ar trebuie să ne continuăm drumul. E ciudat cum râdem atunci când ceilalţi din jurul nostru sunt mâhniţi. E ciudat cum pierdem ce niciodată nu ne-am dori să pierdem. E ciudat cum ştim să fim şi oameni şi animale totodată. E ciudat cum preţuim prea târziu ce avem. E ciudat cum ne este frică să facem ceva ce, vedem că alţii nu au reuşit. E ciudat cum viaţa uneori este ciudată.
Când iubeşti o persoană, o iubești aşa cum este. nu aşa cum ţi-ai dori tu să fie!
→ Câteodată poţi spune multe prin propria-ţi tăcere. Dar nu toţi ştiu să o înţeleagă .
→ Timpul îţi arată cât de importante pot fi unele persoane.
Dar faptele îţi demonstrează cât de mult acele persoane vor să te păstreze-n timp.
Sincer, preferam mai degrabă să nu cunosc unele persoane.
Atunci când plângem nu sunt ochii cei care plâng de fapt. ci sufletul.
Sa multumesti pe toata lumea e imposibil. Dar sa enervezi pe toata lume e floare la ureche.
→ Câteodată poţi spune multe prin propria-ţi tăcere. Dar nu toţi ştiu să o înţeleagă .
Chiar daca in spatele unui vis se poate ascunde un cosmar..nu uita sa crezi in tine si toate problemele incet dispar!
Ma poti judeca doar dupa ce ai trecut prin ce am trecut eu, ai plins cit am plins eu si ai rezistat cit am rezistat EU!
Cu noi totul a inceput ca o gluma, a continuat cu un zambet, apoi cu un sarut, o imbratisare, o mangaiere si cand nimeni nu se astepta s-a transformat in. IUBIRE!
Imi lipsesc saruturile tale, zambetul tau, privirea ta, rasul tau, vocea ta, dar cel mai mult imi lipseste dragostea ta.
Fiecare clipa cand nu esti cu mine mi se pare o eternitate.Esti mereu prezent in inima si in gandurile mele.
Dragostea este primul lucru capabil sa schimbe total viata unei persoane de la o clipa a alta.
Ador felul in care ma faci sa ma simt, ca si cum totul este posibil sau ca viata merita traita.
Prefer ura sincera a unui dusman, decat iubiea falsa a unui prieten.
Nu visez la un viitor stralucit..visez la un viitor linistit.
Orice schimbare..are consecintele ei!
Nu traim in basme. trebuie sa acceptam realitatea!
In viata castigi, suferi,pierzi.dar cel mai important INVETI!
Cand vei fi in stare sa`mi accepti toate defectele. Abia atunci vei merita sa`mi cunosti calitatile!
Nu lasa pe nimeni sa devina totul pentru tine,pentru ca daca pleaca,nu mai ai nimic!
Niciodata nu uitam pe cineva important din viata noastra, ci doar invatam sa traim fara ei.
Invata sa nu dai prea multa importanta celor ce te trateaza cu indiferenta!
Am nevoie de cineva care sa ma imbratiseze, sa ma sustina si sa-mi fie alaturi..Sa ma faca sa uit motivul pentru care sunt trista.
Am zimbetul pe buze chiar daca din inima tasneste sange!
Imi spun ca m-am "schimbat" doar pentru ca acum ii tratez cum merita!
Am dat prea multa incredere celor care meritau indiferenta!
Am invatat sa ma protejez de cei care in timp ce ma tradau imi urlau "CREDE-MA!"
Nebuniile pe care le-am facut pina acum, vor fi amintirile mele cele mai frumoase.
Asta-i viata..sunt zile in care atingi cerul..si altele in care simti ca treci prin focul iadului!
Nu te increde niciodata in cei care te-au ranit in trecut!
Timpul schimba multe,dar nu sterge niciodata nimic!
In viata poti sa plangi,sa razi,sa-ti amintesti,sa uiti,dar cel mai important. poti s-o iei de la inceput!
Sunt satul de toti cei care ma judeca fara sa-mi cunoasca trecutul.
Si daca stai bine sa te gandesti,chiar nu are rost sa povestesti altora despre experientele tale, problemele tale, si suferintele tale..fiindca oricat de mult ar parea ca le pasa, si sunt doar interesati sa stie cum o duci, iar pentru multi e o satisfactie vazandu-te pe tine dezamagit!
Rabdarea e ca o tigara..tragi,tragi..pana se termina.Iar cand se termina..risti sa te arzi!
"Ce ai?". "Nimic". Insa cate se ascund in spatele acelui "Nimic"
Viata ar fi prea simpla fara putina nebunie..Prea plictisitoare fara putina adrenalina!
Fa o proba..prefa-te ca pleci,vezi cine te opreste,sau cine te urmeaza. Daca nimeni nu o face,nu te mai preface,pleaca cu adevarat,nu are rost sa te mai intorci!
Mai bine singur, decat in prezenta celor ce uita de tine!
In spatele unui zambet se pot ascunde foarte multe URLETE!
Cite as avea de zis.dar ma impiedica orgoliul!
Nimanui nu-i pasa daca esti trist, asa ca ai putea la fel de bine sa fii fericit.
Invata sa nu ai nevoie de cei ce nu au nevoie de tine.
Da, merit să fiu fericită. şi da, voi fi!
Nu conteaza cat de des va vedeti. important ce inseamna pentru voi aceste intalniri!
Inima unei femei nu e niciodată liberă. Ea ori simpatizează, ori iubește, ori. încearcă să uite.
Perfecţiunea? O las la alţii, pentru că mie îmi place aşa cum sunt. Imperfectă, dar adevărată.
Sunt momente în viaţă când realizezi că. inima nu este un organ vital. Unii oameni învaţă să trăiască cu ea. zdrobită!
Nu contează cât de târziu ajungi, dacă eşti important pentru cineva, te va aştepta.
A privit înapoi la viaţa ei şi şi-a dat seama că tot ceea ce s-a întâmplat a făcut-o mai puternică!
Fericirea absolută încă n-am descoperit-o, dar fericirile mele, adunate, sunt mai preţioase. La fel sunt ale tuturor. Am descoperit însă că viaţa e iubire şi că zilele nu sunt altceva decât şanse de a fi bun, mai bun ca ieri. Zâmbetele sunt gratis, îmbrăţişările şi vorbele bune la fel
Lacrimile de dor sunt cele mai reci.
Dreptul la fericire îl avem cu toţii, dar nu toţi profităm de el.
Cel mai tare doare să plângi şi să nu ştii de ce; şi totuşi să nu poţi să te opreşti.
El? El e cea mai frumoasă rană a sufletului meu.
Sunt puternică pentru că am fost şi slabă. Zâmbesc pentru că am plâns nopţi la rând. Mă bucur pentru că am şi suferit. Am plătit preţul, acum doar primesc ceea ce mi se cuvine - fericirea.
Lacrimile sunt ca ploaia, doar că nu spală străzi, ci suflete.
Şi atunci când simţi cel mai tare nevoia de o îmbrăţişare, nu e nimeni să ţi-o ofere.
Timpului îi place să se joace cu noi. Ne minte şi ne promite fericire şi eternitate, dar tot ce ne dă sunt zile nefericite.
Ştii când îţi înghiţi lacrimile? Când refuzi să accepţi durerea şi-o împingi în tine cât mai jos s-o uiţi, să n-o simţi, s-o faci pierdută, de parcă n-ar fi existat niciodată.
Poate simt, mai mult decât înţeleg. Asta ar lămuri multe. Căci reprezint categoria cea mai expusă şi mai stupidă: omul cu sentimente.
-E clipa ce inevitabil m-a ajuns. pentru o secunda toti ochii s-au oprit din plans
-M-ai "omorat" de-atatea ori ce as putea sa iti doresc decat sa mori! sau iti propun acum un truc: raman eu om si tu un porc
-Fac colectie de amintiri nefericite
In inima mea iubirea sa moara, mancata de carii in ritm de vioara, sa planga, sa urle in bezna murdara.
-Eu fac baloane de sapun. Baloane frumoase, ce plutesc in aer. Baloane care zboara pana la cer, intocmai ca visele mele. Si intocmai ca visele mele, se sparg si se risipesc
-Promisiuni uitate, nepasate,
Amintiri și vise destrămate,
Vorbe sincere ce au trecut pe langă noi,
Imagini derulate cu noi amândoi…
-
Stau în camera mea rece … Privesc în jur si mi se pare că pereții se strâang in jurul meu … Mă simt singură … Totul e întunecat și rece, întocmai ca inima mea … Închid ochii și încerc să uit de tot …
-
Azi esti orbit de fericire si ai uitat că cineva traieste doar pentru tine. Dar mâine vei cădea dintre nori si vei privi în urma … mă vei vedea acolo si vei ști ce înseamna regretul
-Daca as putea as zbura la fiecare lacrima ce plange in ochii tai pentru mine, as culege-o cu buzele si ti-as umezi cu ea gurita uscata de dor… dar am uitat sa zbor
-Petalele care cad nu se mai lipesc, inimile care se despart nu se mai unesc, lacrimile care curg nu se mai opresc.
-Am pierdut tot ce aveam şi după aceea mi-am dat seama că nimic din ce am pierdut nu era al meu într-adevăr.
-Zambete… Priviri desprinse din vise… Inca mai sper la cele promise… De ce imposibilul nu este permis? De ce imi doresc doar ce`i interzis.
-Orice minut, e un inceput, viata merge inainte indiferent de ce ai facut, poate ai gresit, poate ai mintit, ti-am mai spus, ne vedem acolo sus.
-Priveste, citeste si invata, sa nu crezi ca viata e usoara. A mea s-a simplificat mult in ultima vreme, am ramas doar cu durerea inimii mele…
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.145.9.34) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro