Iti dau un sfat, dacă o vezi ca pe o viitoare iubită, da, merită întrebarea și să cauți ajutor, însa daca e o țață a clasei care doar da din gură și atât treci cu vederea. Sunt alte fete care nu se uita in special la acest aspect, nu are rost sa te schimbi pentru o persoana de 1 leu si 2 bănuți. Iar in al doilea rand, eu cred ca și-a cam dat 'rekt' singură pana la urmă, s-a autocaracterizat ea personal ca fiind cu bust mic (sâni).
Ai ridicat doua problematici aici, care nu ar trebui sa aiba legatura asa stransa.
In viata o sa dai peste muuulte persoane care ar putea sa spuna muuulte alte lucruri. Daca te lasi asa usor influentat (mai ales de parerile negative), atunci... atunci nu este bine
De altfel, asta ar putea sa te si motiveze putin, sa slabesti, daca este cazul. Insa din nou, fa-o pentru tine, nu pentru ceilalti. Si asta se aplica in orice moment din viata ta. Pentru ca nu pentru alte persoane traiesti.
Daca vrei sa slabesti si nu vrei sa mergi la sala, incepe prin a tine un regim alimentar, exercitii acasa (e plin Magazin Play-ul de aplicatii pentru asta) si alearga pe afara.
Multumesc dar nu am nevoie de raspunsuri la misto. Asa ca, data viitoare abtine-te.
Ce ti se pare la misto raspunsul lui? Ti-a raspuns normal.
Nici pe departe intentia asta la mine. Tu ai venit si ai scris "mi-a spus o colega ca am bustul mare".
Bust mai inseamna si sani, zona de sus a trunchiului. Si am intrebat, firesc, daca sanii cu grasime ar fi problema.
Bai, copii, nu stiu ce aveti de la o vreme, dar eu numa' peste opariti si basicati dau. Unu si-unu...
Scuze,pur si simplu am avut ieri o zi proasta... Am vrut sa spun ca nu as fi vrut raspunsuri date la nimereala doar sa nu rămână intrebarea fara raspuns
Sunt mai proști decât obișnuiam noi să fim în adolescență.
Nu trebuie sa slabesti neaparat, dar nici sa nu bagi in tine ca intr-un spital de urgente. Trebuie sa te gandesti repede si adanc si sa gasesti o replica potivita pentru a o pune cu botul pe labe