anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare TPU
Baieti care nu pot sa faca copii au vocea subtire ca de fata? ma refer la Justin Bieber asa spun uni si vream sa vad daca e adevarat

Si eu sunt fan al lui Justin din asta am vrut sa stiu big grin

si inca o intrebare vise pare ciudat ca imi place muzica lui chiar daca sunt baiat?

8 răspunsuri:
| Sun life a răspuns:

Sincer eu nu cred.acum nu sunt doctor ca sa spun verdictul clar dar parerea mea este ca este o chestie careia nu ar trebui sa-i dai importanta.succes!

| Ganja1st a răspuns:

Nu.De unde va venit asta?

| Mona_3189 a răspuns:

Bună.
Nu e adevărat. Este doar o porcărie de zvon (scuză-mi limbajul) care a fost născocită de cei care nu-l admiră pe Justin Bieber. El este un copil care se dezvoltă normal, nu are nicio legătură vocea sa cu a face sau a nu face copii.
Sper că te-am ajutat.

Mona.

| Libelle a răspuns:

Acum chiar le-am auzit pe toate.

| n3xt a răspuns:

Nu e adevărat, dar Justin Tanga nu e o ameninţare. Nu-şi poate găsi iubită oricum la ce hidos e.

Şi da, mi se pare foarte ciudat. Mi se pare ciudat şi dacă eşti fată. Totuşi, cântă manele şi are o faţă de urangutan nespălat...

| SheCanFlyy a răspuns:

Dar justin bieber nu mai are vocea de fata omg

| AddeAndre14 a răspuns:

Nu mi se pare ciudat pentru ca poate orcine sa fie fanul lui...(poate sa fie si animale daca le place muzica lui)rolling on the floor

| summergirl25 a răspuns:

Nu cred ca este adevarata partea cu baietii care nu pot sa faca copii au voce a subtire! Si a doua intrebare, da, este un pic ciudat sa fii fan Justin Bieber cand esti baiat, dar in fine! Sper ca te-am ajutat!