| vallydboy a întrebat:

Salutare TPU, Ce cadou să-i fac prietenei mele, încurand luna aceasta înplinește varsta de 18 ani, Eu sincer m-am gandit la un telefon Samsung s6 edge a plans o zi că maicasa nu i l-a luat ca nu avea fonduri, un inel de aur care să reprezinte căsnicia și nuștiu cum sa procedez cum să-il dau, un buchet de flori 16 roși +1 alb, Tablou cu poză noi doi si o scrisoare de drgst. Rog miștocari să se abțină, vă rog să ma ajutati in privința inelului pe ce mana se pune pe ce deget cum aș putea proceda, ziua ei cade intr-o joi zi de scoala (e in clasa xII) O iubesc foarte Mult și o respect pentru că incă este (Fecioară)! Mulțumesc Anticipat

5 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Eu zic sa mai astepti, cu acel inel o vei speria si s-ar putea s-o pierzi! In schimb de acel telefon se va bucura mult!

| Rakanishuu a răspuns:

De acord cu Pavel.
Inelul s-ar putea sa il refuze, iar tu s-ar putea sa o pierzi intr-un final.
Un telefon ca si cadou de majorat nu e o idee rea, mai ales daca si-l doreste. Pe langa el, sunt binevenite si alte detalii, cum ar fi trandafirii sau o poza inramata cu voi doi. happy Foarte frumos!
Dar la inel ar trebui sa renunti (sper ca nu l-ai cumparat deja). Gandeste-te la ce ar zice parintii ei, ca acest lucrusor le poate influenta parerea fata de tine. Sfatul unei fete: mai asteapta cativa ani pana sa ii cumperi un inel.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Dai bo$$ si telefon si inel de aur... poate o sperii si pastreaza telefonul si uita de tine

| IsabelaIssa a răspuns:

Nu mi se pare prea matur in clasa a XII-a sa plangi ca nu iti iau parintii telefon. Cred ca vrei sa ii iei prea multe, iar ca sa ii iei un inel, este un pas important si serios, si trebuie sa fii convins ca si ea simte acelasi lucru. Tabloul si florile cred ca sunt de ajuns.

| Liviu a răspuns:

Fara misto, iti zic asa ca la un frate,oricat de mult ai iubi o femeie, pana nu e maritata cu tine, nu investii frate in ea, iai ceva simbolic, sfatu meu ca barbat.Mai intreaba si tu, ca multi sunt patiti.Telefon? sa fim seriosi, iai o husa cel mult de telefon, sa fie ceva la sentiment, nu in bunuri materialewinking