| vallydboy a întrebat:

Salutare TPU, Ce cadou să-i fac prietenei mele, încurand luna aceasta înplinește varsta de 18 ani, Eu sincer ma-m gandit la un telefon Samsung s6 edge a plans o zi că maicasa nu i la luat ca nu avea fonduri, un inel de aur care să reprezinte căsnicia și nuștiu cum sa procedez cum să-il dau, un buchet de flori 16 roși +1 alb, Tablou cu poză noi doi si o scrisoare de drgst. Rog miștocari să se abțină, vă rog să ma ajutati in privința inelului cum aș putea proceda, ziua ei cade intr-o joi zi de scoala (e in cls xII) O iubesc foarte Mult și o respect pentru că incă este (Fecioară)! Mulțumesc Anticipat

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

Sincer,nu stiu... depinde foarte mult de oras. De exemplu eu stiu mai multe locuri dar doar prin orasul meu...
In principiu gandeste-te la un loc mai retras, precum un parc din acela mai mare *daca aveti prin oras*... De preferat sa fie un loc mai retras, nici in padure dar nici pe strada langa masini si trecatorii care se uita.
Parcul sau acest loc mai retras ar fi prima varianta.

A 2-a varianta ar fi sa o duci la un restaurant dupa scoala. I le poti da acolo.
Te poti preface ca ii saruti mana de exemplu si sa ii pui inelul.

Alta varianta ar fi sa pui inelul in cutia de la telefon.
Eu cred ca ar fi cel mai bine intr-un loc plin de verdeata *precum un parc*.
Daca nu ai un astfel de loc atunci la un restaurant... sau acasa la tine.

Inelul sa nu i-l pui chiar atunci cand iese de la scoala. O poti astepta cand iese de la scoala si sa mergeti amandoi in continuare. Acolo ii dai doar telefonul *ca sa para ca asta a fost tot*. Dupa ii dai si inelul ca un bonus.

O sa vezi cat de mult o sa se bucure pentru telefon. Doua cadouri primite in acelasi timp isi pierd din valoare, nu mai e atat de fericita pentru ca devine coplesita sau nu stie pe care sa se concentreze prima data.
De aceea incerca sa le dai separat. De exemplu la interval de 30 de minute.

12 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Pentru inceput, ar fi indicat sa o astepti la scoala cu un buchet de flori, apoi, celelalte daruri, i le poti oferi intr-un cadru restrans si intim.
Daca face 18 ani, ii iei 18 trandafiri rosii si unul alb..asa se da mereu, cu o floare in plus.
Daca bugetul tau este pe masura, ofera-i ce doresti tu, degeaba am zice noi ca ar fi prea mult, faci ceea ce iti dicteaza inima!
Daca va iubiti cu adevarat, orice ar veni din partea ta, va fi o enorma placere.
La multi ani iubitei tale si o zi buna happy

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cam mult un s6 si un inel de aur pentru o relatie de clasa a xii, nu crezi?

| RainmakerX a răspuns:

Hey!
Sa nu i-l dai la scoala, ar fi de prost gust. S-ar gasi multi care sa comenteze, lumea ar spune ca va dati in spectacol s.a.m.d.

Dupa eventual o sa mai spuna si barfitoarele din clasa ei ca sta cu tine doar pentru bani si chiar nu vrei asta.

Mai bine astepti sa iasa de la scoala si mergeti intr-un loc frumos sau poti chiar sa mergi sa i-l dai acasa.

Plus, cadoul este mult prea mare *de valoare* ca sa i-l dai la scoala.

Inelul cred ca ar fi frumos sa i-l pui direct pe deget, nu?

Acum faci ce vrei, a fost doar parerea mea.

Succes!

| vallydboy explică (pentru RainmakerX):

Daca mă poți ajuta cand si unde sa-i pun inelu? INTR-un loc mai restrâns eu si ea? Si cum sa procedez

| vallydboy explică (pentru RainmakerX):

Mersi frumos! Bun sfat!

| RainmakerX a răspuns (pentru vallydboy):

Multumesc si eu! Ma bucur ca te-am ajutat! Sper sa iasa ceva frumos big grin

| RainmakerX a răspuns (pentru vallydboy):

Sincer,nu stiu... depinde foarte mult de oras. De exemplu eu stiu mai multe locuri dar doar prin orasul meu...
In principiu gandeste-te la un loc mai retras, precum un parc din acela mai mare *daca aveti prin oras*... De preferat sa fie un loc mai retras, nici in padure dar nici pe strada langa masini si trecatorii care se uita.
Parcul sau acest loc mai retras ar fi prima varianta.

A 2-a varianta ar fi sa o duci la un restaurant dupa scoala. I le poti da acolo.
Te poti preface ca ii saruti mana de exemplu si sa ii pui inelul.

Alta varianta ar fi sa pui inelul in cutia de la telefon.
Eu cred ca ar fi cel mai bine intr-un loc plin de verdeata *precum un parc*.
Daca nu ai un astfel de loc atunci la un restaurant... sau acasa la tine.

Inelul sa nu i-l pui chiar atunci cand iese de la scoala. O poti astepta cand iese de la scoala si sa mergeti amandoi in continuare. Acolo ii dai doar telefonul *ca sa para ca asta a fost tot*. Dupa ii dai si inelul ca un bonus.

O sa vezi cat de mult o sa se bucure pentru telefon. Doua cadouri primite in acelasi timp isi pierd din valoare, nu mai e atat de fericita pentru ca devine coplesita sau nu stie pe care sa se concentreze prima data.
De aceea incerca sa le dai separat. De exemplu la interval de 30 de minute.

| R0R0 a răspuns:

Foarte frumos.
Eu sugerez sa ii dai cadoul cand sunteti singuri.Altfel se va rusina.

| FaraNume1245 a răspuns:

Da-i-l oriunde, doar nu la scoala. Si, totusi, e cam mult un S6 si un inel de aur.

| liviu890 a răspuns:

Ai ceva bani daca iti permiti sa ii dai un telefon S6 si un inel! Oricum cadourile astea clar nu poti sa i le dai in clasa! Nu isi face ziua nicaieri? Daca nu si-o face, du-te la ea acasa si da-le acolo! Daca stii sigur ca ai bani de un S6 si ai tai nu au strans 3 luni de zile economii pentru el... cumpara-l. Niciodata sa nu faci cadouri mai scumpe decat iti permite buzunarul si mai ales daca stii ca nu sunt pe munca ta!

| vallydboy explică (pentru liviu890):

Mane să nu te superi, Iti spun ceva Lucrez in Uk pe bani frumoși bani si bani se fac sanatate iubire si fericire să ai langa persoana potrivită

| liviu890 a răspuns (pentru vallydboy):

Bravo tie daca la 18 ani ai un asemenea salariu de iti permiti sa faci S6 cadou!

| Deleteddeleted a răspuns:

Da chiar ca ai bani. Și eu am 18 ani, nu as accepta așa cadouri scumpe. Un lănțișor de argint ar fi perfect