Stii, daca ar exista un baiat matur dar intr-o oarecare masura copilaros ar fi perfect.Cand spun copilaros ma refer la faptul cum se rusineaza cand sta langa o fata sau cand spune niste cuvinte care nu se leaga intre ele deloc, cred ca intelegi ce vreau sa spun.Mie una mi-ar placea ca un baiat sa fie curajos, amuzant, dar sa nu intreaca masura cu glumele nesarate, sa fie politicos si inteligent.Acum na, nu spun ca ar trebui sa fie geniu, dar cand mergi undeva atunci cand deschide gura sa nu-ti fie rusine.
Am uitat sa mai mentionez un lucru: ar fi dragut din partea lui sa ii aduca flori fetei.
Sa fim seriosi, nu le poti avea pe toate
Ori alegi matur, ori copilaros, ala care e matur nu prea il clintesti din loc, ala prea copilaros e prea imatur, deci nu stiu ce sa zic, eu unu sunt destul de matur la 21 de ani dar si cand am chef de panarama, fac panarama rau dar sunt putine momentele in care fac panarama:S oricum depinde de preferinte acum
Mie imi plac baietii cuminti, care se fac rai la un moment dat.
Baietii care stiu sa glumeasca si sa ma rasfete, care stiu sa ma iubeasca si sa ma ingrijeasca.
Un pic copilaros, nici foarte matur ca devine plictisitor...
Si, cel mai important, sa fie el insusi, nu sa se schimbe cand ii vin prietenii si mai stiu eu cine...
Buna.mie una de ex imi plac baietii maturi, cuminti, care stiu sa pretuiasca ce au langa ei, sa stie sa ii vorbeasca unei fete si sai dovedeasca ca o iubeste, sa se implice in relatie si mai ales sa stie ce vrea dar sa fie si amuzant(in sens sa stie sa faca o fata sa zambeasca si sa fie fricit alaturi de ea prin asta dovendindu-i iubirea care i-o poarta si mai ales ca ei sa fie fericiti...in ziua de azi putini baieti mai pretuiesc fetele...cel care stie ce vrea o sa vrea o relatie serioasa, ii va pasa doar de cea cu care va fi si nu se va mai uita la altele(sau sa se impce cu fosta daca e cazul)eu una as crede ca un baiat sincer si cuminte si care stie ce vrea va face fata la o relatie serioasa dar pentru asta trebuie ambitie, vointa, curaj etc
Hmm.le iau pe puncte:
1. Inteligent
2.Amuzant
3.Mai mult matur decât copilăros
4. Înalt
Nu-mi mai vin idei, oricum să fie de treabă, tipul ăla care nu se supără din orice şi care nu-şi plânge de milă.
Și mai matur? Adică să nu fie ca un,, titirez''. Să meargă doar cu băieți calumea? Nu prea pot explica, dar cred că înțelegi. Adică cu puține fițe.
NubleReapper întreabă: