| xXTheDeadHeroDarkXx a întrebat:

Salutare TPU ce intamplare interesanta ati avut in vacanta? Cea mai frumoasa intamplare primeste funda!winking

4 răspunsuri:
| Ally98 a răspuns:

Pai cea mai si cea mai frumoasa a fost ca baiatul pe care il plac foarte mult de revelion la 00:00 mi-a spus ca ma iubeste si m-a sarutat:*:*:*:*

| Ciuuf a răspuns:

Cea mai interesanta intamplare din vacanta a fost atunci cand am dat o mega petrecere!

| killeru22 a răspuns:

A venit unchiul meu la bunica mea si eram eu cu varul meu si am mers la plimbare si era seara pe la ora 8pm si varul meu (are 11 ani iar eu 13) s-a pus pe o banca uda si nu a observat nimeni ca era ud si dupa vreo 20-30 de minute am mers la cumparaturi prin magazine iluminate tare si abia atunci am observat ca era ud laughing)))

| dRaguTzuu a răspuns:

Pai eram la munte! Imi placea foarte mult sa ma plimb, sa schiez, sa petrec in cluburi! Dar dupa 2-3 zile mi s-a facut dor de iubirea vietii mele si am stat, m-am gandit si mi-am dat seama ce trebuie sa fac! Mi-am strans inima in dintilove struck si m-am dus acasa si am sarutat-o fara sa-i spun cuvintele magice °Te Iubesc° sau °Love you°! Inima mea parca a inceput sa pluteascalove strucklove strucklove struck nu mi-am dat seama ca si ea ma iubeste asa ca nu am vrut sa aflu ce vroia sa-mi spuna daca °DA° sau °NU° asa ca am luat-o pe neasteptate! A fost cu siguranta cea mai fericita zi din viata mea!love strucklove strucklove struck