Serios? Ne intrebi ce parere avem despre baietii care nu fumeaza? Si ai 18 ani? ))
Dezvolta. Nu am prins ideea.
Si ce ti se pare anormal la intrebarea asta si la faptul ca are 18 ani cel care posteaza intrebarea? Scarba de femeie.
A intrebat ce parere avem despre baietii care nu fumeaza nu despre cei care fumeaza. Si uita-te in oglinda sa vezi cine e scarba inainte sa injuri pe aici, ok?
Pentru toti oamenii asa trebuie sa para tigarile: scarboase. Si chiar sunt. Noi nu am fost creati cu nevoia de a trage fum in organism. Daca organismul ar avea gura, ar injura si ar blestema pe toti aceia care il intoxica cu viciile lor. Pentru ca organismul nu are nevoie de fum. Fumul pentru el este toxic; si se lupta sa scape de el. La un moment dat nu mai face fata si va fi biruit de boli.
Nu a trecut mai mult de 6 luni cand cineva spunea ca el nu este fumator, ca el se prosteste cand fumeaza. Astazi fumeaza lejer 3 tigari in 30 de minute (una dupa alta). Ca sa se lase, fumoatorii vor duce o lupta serioasa; asta daca au vointa.
Si apropo de vointa. Sunt unii fumatori care spun ca se pot lasa cand vor ei. Trec ani de zile fumand, si ei tot asa spun. Dar si daca printr-o minune se vor lasa, atunci vor lasa in organism destule afectiuni.
De aceea sfatul meu este sa nu te apuci de tigari cu niciun chip. Nici chiar atunci cand iti vor zice: "Hai sa fii si tu la fel ca noi!"
Tigarile se cumpara cu bani; dar nu si sanatatea.
Fraieri toti, in frunte cu mine.
Ce poate sa fie mai sexy decat o respiratie de terminator?
Lasand gluma la o parte, am rude apropiate care au ajuns rau din mai multe cauze (ca sa nu spun jalnic). Da, tigarile nu au fost singura cauza dar s-au adunat lucruri si cand se aduna prea multe stii bine ce se intampla.
Din toti prietenii mei sunt singurul care nu a incercat vreodata.
As innebuni daca as face asa ceva, le detest pentru tot raul pe care l-au facut si continua sa-l faca.
Provoaca dependenta si simpla vointa s-ar putea sa nu-ti ajunga in functie de cat fumezi / de cand fumezi si de mentalitatea ta.
Citeste mai mult daca vrei sa intelegi, nu ma pricep destul de bine cat sa explic.
Am prieteni care au incercat sa se lase de 3-4 ori si nu sunt in stare. E haios si trist in acelasi timp. Nu cunosc un singur fumator care sa spuna ca e mandru ca fumeaza, multi s-ar lasa daca ar fi atat de usor.
In orice caz, nu trebuie nici sa te consideri superior lor. Fumatorii pot sa fie atat oameni ai strazii care abia au ce manca, dar si oameni de succes care au tot ce isi doresc. Dependenta nu tine cont ce fel de persoana esti asa ca nu iti face din asta un criteriu de selectie al prietenilor. (Poate doar partenerul de viata, depinde ce toleranta ai...)
Ai 18 ani? Vrei sa te simti smecher? Bun, atunci du-te, simte-te bine alaturi de acei prieteni, invata, fa sport si daca iti doresti sa te dai mare cu ceva atunci indeplineste un obiectiv. (ex scoala de soferi)
Per total pierzi foarte multi bani, la batranete ajungi sa respiri ca terminator (poti sa mori de la asta duh), cica se vad mai rau efectele imbatranirii (sursa Youtube), daca nu iti ingrijesti bine dintii atunci ai sanse mult mai mari sa ajunga vai de capul lor, iti miros mainile...
Da, daca esti un om cu un anumit statut sau daca te ingrijesti foarte bine atunci poate nu se simt atat de puternic anumite efecte. Ideea e ca la batranete sotia ta o sa-ti multumeasca... asta daca mai dormi cu ea in aceeasi camera.
Important este caracterul tau! Sunt fumatori de toata stima, care si-ar da viata pentru prieteni; dar si nefumatri care sunt in randul marilor excroci, ori criminali.
O parere foarte buna iti dai seama. Sunt pasari rare cum sa nu i apreciezi... Bravo tie ca nu te ai apucat de fumat si tu chiar daca stai intr-un grup de fumator! Ai grija totusi ca si fumatorii pasivi au de suferit fiindca inhaleaza fumul celorlalti!
O parere de rahat bineinteles. Eu ma rog de prietenul meu sa renunte la "social smoking". Mi se pare de rahat sa fumezi chiar daca o faci doar ocazional. Puți a șobolan, are gust nașpa, e nesănătos si mai cista si bani.
Inainte sa sara cineva cu gura ca eu nu as stii ce inseamna tigara, stiu ce inseamna ca imi luam la bucata in clasele 10-11. Am vazut ca nu e nimic interesant si am decis sa nu mai pun gura pe ceva asa de odios
Tu vezi ceva rău în faptul că NU fumezi? Dacă da, nu ai de ce. Nu toată lumea fumează, nu toată lumea suportă țigările.
Poate că ție nu-ți plac și ai motivele tale. Eu, de exemplu, am o problemă de sănătate care mă împiedică să fumez, pot să vreaa, pot să nu vreau. Niciodată nu voi fuma.
Unii se refugiază în fumat, le dă o stare de bine. Îi mai calmează și-i face să uite de probleme. La alții (la marea majoritate, după părerea mea) începe ca o joacă, pentru că „așa e la modă". Sau poate sunt copii care aleg fumatul în favoarea unui anturaj. Se pare că ăsta nu e cazul tău. Cinste ție, chiar te admir pentru asta!
Foarte bine, chiar sunt scarboase si mai costa si mult bani, daca ai aduna toti banii pe care ii dau prieteni tai pe tigari o sa vezi ce suma mare de bani este aruncata la gunoi.
Stai mereu cu persoane care fumează... fă-ți o radiografie la plămâni sau un control ceva să vezi ce surpriză o să ai, " nefumătorule ".
Una buna, asta vine de la o persoana care fumeaza.Da, stiu ca suna a ipocrizie
La inceput cand te apuci de fumat esti cel mai jmeker, dupa 2-3 ani cauti metode pe net de renuntare. Cand eram la inceput, mergeam cu tigara pe strada de zici ca eram cel mai cel.
Ciudat o sa fie si cand o sa auzi peste niste ani ca au decedat.
Ma bucur pentru tine că-ți par scarboase. Bani arși la propriu si mari probleme de sanatate.
Crede-mă.
Este foarte bine daca nu fumezi! Cheltuie banii pe o haina, un suc, orice altceva, dar nu tigari! Parintii mei fumeaza un pachet pe zi amandoi(adica 2) si se plang ca le merge greu cu banii
Eu am inceput cu tutunul la 14 ani ca sa ma calmez, oarecum. Am cautat un refugiu pentru ca nu mai suportam familia si anumite lucruri. Mai tarziu m-am apucat de droguri si, slava Domnului, am scapat de toate, mai putin iarba. Vad ca la tine e problema doar ca nu esti ca altii, ti s-ar parea cool sa fii ca ei, din ce vad in intrebare. Daca vrei sa te apuci, apuca-te. Doar ca iti zic ca majoritatea regreta mai tarziu, la tine poate nu e cazul. Parerea mea e ca daca te apuci din cauza altora, e cam nasol. Depinde de tine, da-mi un reply si explica-mi exact de ce ai pus intrebarea.
Eu am 16 ani si am prieteni care fumeaza de 1-2 ani, dar eu nu am fost niciodata curios sa incer... acum cat timp nu te marginalizeaza (nu stiu de ce ar face-o, dar spun asa) eu zic ca este foarte ok sa nu fumezi toata viata. din punctul meu de vedere tigara este ceva ce te-ar ajuta sa te calmezi cand ai o problema sau ceva de genul (nu inteleg de ce ai fuma din placere).
In concluzie nici mie nu-mi place tigara (nici macar nu suport mirosul) si nu cred ca este o chestie negativa, ba chiar din contra
Asta inseamna ca ții la sanatatea ta! Peste cativa ani, te vei mira ce bine arati datorita faptului ca nu fumezi! Bravo tie!?
Iti zic eu nu te apuca,cancerul nu cred ca te intereseaza mai ales de la varsta asta plus ca viciul asta e scump si prost,eu mereu le zic prietenilor mei ca mai bine imi iau un meniu de la mc (totusi ca nici asta nu e sanatos dar macar e mâncare asta și apa cred ca ar trebui sa iti intre in corp nu alcoolul,tutunul si drogurile)in legatura cu anturajul incearca sa le spui ca nu iti place sa fumezi daca sunt inchisii la minte s-ar putea sa te ignore in timp, chiar sa nu te mai bage in seama daca fac asta sunt zdrente am avut si eu destule daca sunt ok o sa inteleaga ca tii la ficatul tau si ca nu bagi toate rahaturile in tine, eu te-as sfatui sa faci un sport in loc sa te apuci de fumat sau de baut, injectabile sau tras pe nas, acum stii cum e asta nu e ficatul meu eu decat iti dau in sfat tu iei o decizie
Nu conteaza daca fumezi sau nu, conteaza sa te intelegi cu ceilalti si sa fii cumsecade.
Nu sunt scarboase, au un fum placut de mirosit, dar provoaca cancer. Nu te apuca vreo data, mai mult te agita, dar ai tu impresia ca te calmeaza. Devii dependent fara sa vrei si greu te mai lasi.
Mi se par niște băieți la fel de okei ca si ceilalți care fumează. Asta in condițiile în care eu sunt fumatoare.Deci e ceva mai mult decât normal Sfatul meu..nici sa nu te apuci de ele
anonim_4396 întreabă:
Toma_Cosmin_1997 întreabă:
DenisaNicoletaG întreabă: