anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre baietii care nu fumeaza?
Am 18 ani si sunt cam singurul din gasca mea care nu fumeaza si e tare ciudat ca eu stau mereu cu persoane care fumeaza si nu m-am apucat si eu...nu stiu ce vad altii la ele, mie nu-mi plac, ba chiar mi se par scarboase.

35 răspunsuri:
| Andrei281040 a răspuns:

Nu conteaza daca fumezi sau nu, conteaza sa te intelegi cu ceilalti si sa fii cumsecade.

| anonimg a răspuns:

Pentru toti oamenii asa trebuie sa para tigarile: scarboase. Si chiar sunt. Noi nu am fost creati cu nevoia de a trage fum in organism. Daca organismul ar avea gura, ar injura si ar blestema pe toti aceia care il intoxica cu viciile lor. Pentru ca organismul nu are nevoie de fum. Fumul pentru el este toxic; si se lupta sa scape de el. La un moment dat nu mai face fata si va fi biruit de boli.
Nu a trecut mai mult de 6 luni cand cineva spunea ca el nu este fumator, ca el se prosteste cand fumeaza. Astazi fumeaza lejer 3 tigari in 30 de minute (una dupa alta). Ca sa se lase, fumoatorii vor duce o lupta serioasa; asta daca au vointa.
Si apropo de vointa. Sunt unii fumatori care spun ca se pot lasa cand vor ei. Trec ani de zile fumand, si ei tot asa spun. Dar si daca printr-o minune se vor lasa, atunci vor lasa in organism destule afectiuni.
De aceea sfatul meu este sa nu te apuci de tigari cu niciun chip. Nici chiar atunci cand iti vor zice: "Hai sa fii si tu la fel ca noi!"
Tigarile se cumpara cu bani; dar nu si sanatatea.

| HazelEyes77 a răspuns:

O parere foarte buna iti dai seama. Sunt pasari rare cum sa nu i apreciezi... Bravo tie ca nu te ai apucat de fumat si tu chiar daca stai intr-un grup de fumator! Ai grija totusi ca si fumatorii pasivi au de suferit fiindca inhaleaza fumul celorlalti!

| DominikCampbell a răspuns:

Am 17, deci nu fumez.

| Aramusha a răspuns:

Nu sunt scarboase, au un fum placut de mirosit, dar provoaca cancer. Nu te apuca vreo data, mai mult te agita, dar ai tu impresia ca te calmeaza. Devii dependent fara sa vrei si greu te mai lasi.