Eu sincer zic un PC, ca iti poti ocupa mai mult timpul cu el.
Un Iphone chiar daca este foarte bun, iti zic sincer ca cred ca mai bun e mai bun un PC. Telefoane performante mai exista.
Asta tu trebuie sa hotarasti
Sunt banii tai si iti iei ce vrei
Gandeste-te foarte bine ce vrei
De telefon te plictisesti mai repede decat pe PC. Avantajele unui computer, in detrimentul unui telefon, fie el cat de performant, sunt mari.
Alege p.c-ul, cu iphone-ul e enervant, nu poți descărca nimic decât de pe itunes, nu poți trimite muzică și nici primi decât de pe alt iphone. Mai bine îți iei p.c-ul
PC! Cel putin nu se strica la fel de repede (ma refer sa il spargi sau ceva) si pe Iphone nu joci GTA VI sau alte jocuri!
Eu ți-aș sugera PC Gaming. De ce? Că poți face mult mai multe lucruri decât pe orice telefon, fie el cel mai deștept telefon din lume. PC-ul îl vei folosi la multe lucruri, jocuri mai ales, proiecte, navigat pe net, etc. Dar pe un iPhone e mai greu. iPhone e mai mult pentru internet, design și simplul fapt că e ''IPHONE'' îl face așa adorat de lume. Dar un PC cu siguranță te va satisface mai mult. Acum rămâne pe tine să alegi. Oricum poate vei primi un iPhone cadou de la cineva drag, sau vei putea să-ți iei iPhone 6-6s la anul.
Nu conteaza de unde il ia, cel mai bun e pe piese.
Pc Garage
Pt mine depinde: aca ai seja smartphone destul de bun ia-ti PC Gaming ca un Iphone mie nu mi se par cine suie ce
ar aca nu ai smartphone ia-ti iphone
Am un LG destul de bunicel, deci iau Calculatorul.
anonim_4396 întreabă:
UFO10001 întreabă:
Anghel_Cosmin_1990 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: