| thejunky16 a întrebat:

Dau funda.
Am aproape 16 ani si aflu acum intr-o faza destul de naspa si de rusinoasalaughing.
Am o prietena de cateva zile si azi am sarutat-o pentru prima oara la scoala. dupa ce am ajuns acasa si vorbeam la telefon prin mesaje ea mi-a zis sa vrea sa imi zica ceva dar sa nu ma supar, ok, am zis, a zis ca trebuie sa ma invete cum sa sarutlaughing Ok am zis, m-am simtit ca dracu in momentul ala...adevarul este ca a fost si cumva diferit pentru ca am avut destule prietene pana acum si totul a decurs ok. ea are aproape 14 ani. Intrebarea mea este, ce se va intampla in continuare?laughing Nu vreau sa ma considere inferior cum s-ar zice datorita faptului ca-s mai rusinos si chestii din astea...stie ca-s mai timid asa de felul' meu, vreau doar sa fie ok.
A zis ca ma iubeste si din cate cred eu relatia o sa dureze, mult. si sper asta.
Vreau doar sa aflu si parerea voastra.
Multumesc mult de tot!

2 răspunsuri:
| bmliohndu a răspuns:

Asta este ecva ce tine de fiecare persoana posibil ca unor fete sa le placa cum saruti iar altora nu. Posibil ca viitoarei tale prietene sa nu i placa "cum te invata ea" tu ce trebuie sa inveti este sa te adaptezi dupa stilul fiecarei fete fiindca nu saruta toate fetele la fel asa cum nici baietii nu fac asta.Nu este ceva rusinos acest lucru ba din contra tu ar fi trebuit sa i spui ei ca nu e ca nu stii sa saruti doar ca nu saruti in stilul ei.Ma rog o sa intelegeti voi cand o sa ma cresteti lucrurile acestealaughing) (eu am 20 de ani insa am avut si eu nelamuriri din astea cand am inceput sa am prieteni)laughing) deci stai calm ca nu i nimic grav si cu atat mai putin rusinos

| thejunky16 explică (pentru bmliohndu):

Nu vreau decat sa fie totul okay, e o fata de treaba, nu e ca altele, mai mult de atat e cuminte, abia daca a avut cativa prieteni, eu vreau doar sa dureze relatia, atatbig grin. Si azi m-am facut de c***t laughing.