In primul rand intalneste-te cu ea.Condu-o acasa, cheam-o undeva. Vobiti mai mult fata in fata, totusi prima oara sa deveniti buni prieteni si sa va cunoasteti.
Apoi fa tu primul pas ca doar esti baiatul. Cand va plimbati ia-o de mana, sarut-o cand gasesti un moment potrivit si vorbeste, vorbeste, vorbeste. Fetele adora baietii ce chiar se implica in conversatii si care sunt interesati.
Bafta, sper ca te-am ajutat.
Pentu orice sfat imi poti da mesaj ^^
Am incercat sa-ti dau mesaj dar nu ma lasa din cauza statusului junior dar am sa-ti zic aici, vreau sa imi dai un sfat cum sa procedez in urmatoarea situatie: fata de care imi place e foarte timida orice as face nu merge, si asta nu din cauza ca nu iar place si ei de mine..sa va povestesc dupa vreo 2 saptamani in care am vorbit si am devenit prieteni mi-am facut curaj si am intrebat-o daca vrea sa fie prietena mea,dar insa m-a refuzat, si mi-a zis sa nu ma supar, eu ia-m zis mai conteaza si mi-a raspuns poate conteaza! ia-m zis sa-si dea o parere despre mine, si mi-a zis ca sunt foarte simpatic, ca sunt la locul meu.ba chiar mi-a zis ca am o minte criminala in sitatia asta nu stiu ce sa mai fac ca sa inteleaga si ea ca eu tin la ea! orice sfat conteaza
Multumesc anticipat!
Arati ca esti cu adevarat interesat doar daca o inviti la o intalnire. De ajuns cu facebookul!
P.S. Apropo de flori, cauta prin istoricul ei, vezi daca nu are postate buchete cu flori sau altceva din care sa-ti dai seama ce flori ii plac ei. Trandafirul este frumos si se potriveste la o asemenea ocazie, dar mai bun este ceva care dovedeste ca-ti pasa de gusturile ei.
Am invitat-o in oras dar nu vrea sa iesim din cauza ca este foarte timida.
Noi nu prea stim ce anume simti tu pentru ea, dar pana una-alta, invita fata la un suc.