| rateu a întrebat:

De ce atunci cand te duci la scoala te gandesti numai sa ajungi cat mai repede acasa si timpul trece tot mai greu...sau cand va ganditi la vacanta de vara sa va distrati,sa iesiti in fiecare zi pe afara, etc..si timpul trece tot mai greu, iar cand vine momentul parca trece asa de repede incat nu ai apucat sa traieste momentele placute la maxim.Cum treceti peste aceste "probleme", ma refer la trecutul timpului greu. Ofer funda

Răspuns Câştigător
| KamaSutra a răspuns:

Mda,stiu exact la ce te referi, am trecut prin acelasi lucru, dar am avut o explozie(la figurat) in cap si m.am gandit in urmatorul mod: ma, la scoala te duci sa inveti lucruri noi ca sa nu ajuti o frunza in bataia vantului in viata, cunosc persoane care nu au invata nimic la scoala si crede.ma nu au ajuns bine...asta e primul lucru. Cel de.al doilea la scoala te poti distra cu(,) colegii, ce.i drept nu.i prea mult timp dar asta e, radeti, vorbiti, barfiti(daca vretilaughing...anii acestia nu ii vei mai intalni niciodata si e pacat sa te gandesti la cum va fi in vacanta sau cand voj ajunge acasa, si sa nu traiesti momente frumoase alaturi de colegi.Lasa faptul ca scoala e enervanta, stim cu totii, tu invata ca sa ajungi bine si distreaza.te alaturi de colegi.
Nu stiu daca e ceea ce voiai sa auzi, dar eu iti doresc succes!happy

0 răspunsuri: