anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci eu si cu prietena mea ne intelegeam foarte bine, vorbeam mereu, in fiecare zii prin mesaje sau la telefon si ieri nu prea am vorbit mai deloc.Cand am sunat-o am stat foarte putin de vorba si apoi a inceput sa rada cand ii spuneam ceva ce simteam si mi-a zis ca sa o sun nitel mai tarziu ca are o chestie de rezolvat care nu poate mie sa mi-o spuna.In fine.Nu am mai suntat-o decat dupa doua ore-in timpul asta ii dadusem mesaje pe messenger, era on, dar raspundea foarte greu, mai mult imi raspundea scurt si sec-fara pasiune ca altadata.I-am zis ca de ce nu imi raspunde la mesaje, are ceva de rezolvat cu cineva? Dar ea a zis ca nu are net bun.Ma suparasem tare, mi-am cumparat bere si am baut de unul singur si am plans. Dupa un timp am sunat-o si i-am zis ca o iubesc, fara sa stie ca am baut si am plans, am vorbit normal cu ea.Mi-a spus ca si ea, dar mai mult cu jumatate de gura.Nu prea mai e interesata de mine, nu stiu ce sa zic, o iubesc si nu vreau sa o pierd! Ce sa ma fac? Ma gandesc mereu ca poate s-a plictisit de mine .Of..Acord funda!

Răspuns Câştigător
| DorelExpertu a răspuns:

E clar ca nu e suficient de atrasa de tine.
Nu mai insista, plateste-i cu aceeasi moneda, e rece cu tine, asa sa fii si tu cu ea.
Daca tu te "topesti" dupa ea, isi va da seama si nu va mai fi atrasa de tine, mentalitatea lor e ceva gen "ah, deci ma place, ce rost are sa imi bat capul cu el, oricum il pot avea oricand vreau, e loc si de mai bine".

1 răspuns:
| CosminGRG a răspuns:

Daca chiar nu vrei sa o pierzi incerca sa faci ceva semnificativ care sa o readuca la tine, in orice caz, dupa un timp de poate ca ea sa se plictiseasca de relatie daca nu prea ai bagat-o in seama asa cum isi dorea ea. Funda?