| popescu400 a întrebat:

Este posibil ca la " Safe mode with networking " sa pot adauga programe ce pot fii folosite? Adica vreau sa pot face cumva sa lase unele programe sa functioneze.

De exemplu. nu poti juca metin2 pe safe mode with networking. ca nu e nVIDIA sau etc. ce-o fii, dar pe normal poti juca.
Intrebarea e... este posibil sa fac ceva sa pot juca metin2 pe safe mode with networking? Deoarece pe normal mi se blocheaza... si nu pot juca deloc, dar presupun ca pe safe mode asta nu voi avea lag daca voi putea juca.

Funda daca stiti careva daca se poate...

2 răspunsuri:
| popescu400 explică:

Adica se blocheaza tot nu pot misca, nu pot face nimic. Stiu despre " Safe mode " dar nu stiu daca este posibil sa il modific intrucat sa poata utiliza si alte programe.

| al3xander a răspuns:

"Safe Mode" e o modalitate de a rula Windows-ul in mod "original" (fara alte terte programe si drivere) pentru diagnostice. se foloseste doar in cazuri extreme (de exemplu cand instalezi un driver gresit si numai functioneaza cum trebuie calculatorul sau cand ai virusi foarte puternici si vrei sa-i cureti). in ce sens se blocheaza jocul ala?