| Seby80 a întrebat:

Salutare TPU, eu(14 ani) fac cursuri de saxofon alto de 4 ani, si oricui coleg care zic, rade, nu stiu dc, de nume, nu inteleg. Si mi se face rusine. Sa renunt la muzica? ce ziceti...

Răspuns Câştigător
| Didi908 a răspuns:

Off.off.off. NU RENUNTA la muzica. daca asta este pasiunea ta si iti place dc sa renunti? ca niste prosti rad de n. ce ei nu au defectele lor? si u la randul tau vei rade de ei "cine rade la urma, rade mai bine" Nu mi se pare ceva rusinos! Iar daca stii sa canti ff bine la saxofon oamenii te vor chema la concerte/nunti etc. si vei castiga bani frumosi si multi!
deci continua-ti lectiile. si nu te lua dupa altii! Nu-i baga in seama! Succes!

4 răspunsuri:
| AshEldo a răspuns:

Doar pentru ca ai tu niste colegi mai "dificili"(si asta doar pentru ca duc lipsa de neuroni)nu inseamna ca trebuie sa renunti la ceea ce-ti place sa faci, de ce sa le dai cu piciorul acestor 10 ani? (asa ceva nu se face...ai idee cat de pretios e timpul)Pana la urma lasa-i pe colegii tai si ideile lor, tu macar faci ceva cu timpul tau in loc sa freci menta ca altii(cu toate ca intru si eu la categoria asta whistling

| IrinaVew a răspuns:

Pf. in primul rand nu trebuie sa asculti de parerile altcuiva! pune-i pe cei care rad de tine sa cante la saxofon si va veti amuza toti pe seama lorwinking... si astfel te vor lasa in pace

| Dianaaa1997 a răspuns:

Buna :* si eu trec printr-o situatie asemanatoare. Am la fel ca tine 14 ani si cant la chitara electrica. Pe mine daca ma intreaba cineva ce vreau sa fac in viata, am un singur raspuns : sa ajung o chitarista celebra. Bineinteles ca multi incep si rad spunand ca eu nu voi reusi, dar stii ceva? Ma doare in cur de parerea celorlalti! Pe langa asta, le promit ca o sa regrete faptul ca ma subestimeaza, fiindca datorita parerilor lor ma enervez cumplit. Deci CLAR nu am de gand sa ma las de chitara din cauza unor prosti. Eu zic sa incerci sa nu mai fi asa influentabil, daca tie iti place de ce sa nu canti? Doar pentru ca niste cocalari fac haz? Lasa-i in Salamu` lor ca astora n-ai ce sa le faci, nu trebuie sa iti fie rusine, ai ales un instrument foarte frumos. Pe viitor fii mai increzator in ceea ce faci. Ai grija :*

| TurteX a răspuns:

NU.

daca vrei si o argumentare:nu conteaza ce zic ceilalti cand vine vorba de muzica sau de pictura sau de sculptura...SUNT ARTE.si definitia artei este:este în esență cea mai profundă expresie a creativității umane. Pe cât de dificil de definit, pe atât de dificil de evaluat.So nimeni nu poate zice ca arta e ceva rusinos si faptul ca rad de tine este pentru ca numele instrumentului are oarecum conotatii sexuale...saxofon.,.suna asa mai kinki.PLUS nu cred ca ei te-au auzit vreodata cantanda ca sa stie despre ce este vorbatongue
In concluzie doar pentru ca ei nu sunt destul de"cultivati"incat sa inteleaga ca nici un instrument(oricat de ciudat ar suna numele lui) NU este rusinos.ARTA NU E O RUSINE.pace