Buna Sunt fata, si iti spun cum mi-ar placea mie sa fiu abordata. Incearca sa treci mai des pe la ea pe coridor, sa te observe. Daca vezi ca se uita la tine, sau dupa tine, da-i cateva like-uri pe facebook. Nu le face toate intr-o zi, nici macar intr-o saptamana. Daca te-a observat, si te-a placut, sigur o sa iti inapoieze like-urile. A da, sa nu dai 20 de like-uri la rand, 1-3 maxim, pentru ca e enervant. Daca iti inapoiaza like-urile, da-i un mesaj pe facebook. Nu comentarii! Alea sunt ciudata daca vin de la o persoana straina. Si daca o sa iti raspunda la mesaj, poti sa incepi sa o saluti si in realitate Bafta! Chiar sunt curioaza daca o sa iasa ceva Vrei te rog sa ma ti la curent? Da-mi un mesaj, si poate te ajut mai mult pe facebook P.S si eu sunt a10
Eu as incerca in timpul scolii. O abordare pe fb in vacanta e mai dificila. Incepi sa o privesti in ochi, zambeste-i, incepi sa o saluti. Fa totul fara graba. Daca iti raspunde la salut, incearca sa intri in vorba cu ea, apoi sa o conduci acasa.
Ocupa-te de forma fizica concomitant, daca fata iti acorda atentie te va motiva. Obiectivul tau e sa pui muschi pe abdomen, spate, umeri si brate, nu sa slabesti. Slabitul devine un produs secundar.
In primul rand, nu conteaza kilogramele si inaltimea la o fata, atata timp cat ai ceva in cap.
In al doilea rand, nu vad ce poate fi rau in a incepe o conversatie pe internet, dar, avand in vedere ca fata e cu tine in liceu, poti merge la ea in clasa sa vobesti cu ea, sa va imprieteniti, alte chestii...
Nu astepta pana la vara, ca sigurat, are planuri.
Bafta!