| AlexAlx2626 a întrebat:

.. m-am certam cu iubita mea. si mi-a spus ca ar vrea ca eu sa fiu mai dur cu ea. de ce vrea asta? Pentru ca sunt prea cuminte? Pentru ca ii vorbesc frumos? Daca ma enervez si vorbesc urat, imi spune ca de ce vorbesc asa cu ea. straight face Nu mai inteleg nimic. Help meee. Tin la ea. O iubesc mult. nu vreau sa las chestia asta sa ne distruga.

4 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Faptul de a vorbi frumos arata ca esti o persoana educată, cu bun simț și ca ai iubire și respect față de ea.Ar trebui să vorbești deschis cu ea și să vezi ce vrea cu adevărat. Poate ca nu sunteti compatibili sau nu aveti același mod de gândire legat de ce înseamnă respectul. Dar nu te schimba în a face binele, continua sa învingi răul prin bine.

| AlexAlx2626 explică (pentru danay72):

Eu ii vorbesc frumos intotdeauna. numai ca ea vrea mai dur cica. dar nu ma schimb in rau. cand ma enervez vorbesc urat. dar nu o injur sau ceva de genul. injur asa.

| petitconseil a răspuns:

Nici ea nu stie ce vrea.Eu zis s-o ignori total vreo saptamana, poate asta urmareste, sa sufere dupa tine.Ia ignor-o total cum ti-am zis si sa vezi cum o sa-si revina cu picioarele pe pamant. big grin

| AlexAlx2626 explică (pentru petitconseil):

Deja daca nu o bag in seama 2 zile ma suna si imi plange in telefon pana o iert.