Ah.Pe bune? No! Asculta. Nu e bine sa fumezi, ok? Chiar daca pare foar cool. Si normal, eu beau bere cand mananc, gen, si e foarte gustoasa. Si de daca bei bere sau alcool, fara sa fumezi? E ok! Are acelasi gust! Fumu nu schimba cu nimic! Fumul decat iti scurteaza viata! Poti sa te distrezi daca doar bei! Sa sti! Lasa fumu, o sa vezi ca e o pierdere de bani! Succes.
Da,se poate
Tigarea nu face altceva decat sa-ti distruga sanatatea, deci foarte bine ca te-ai lasat
Se poate si este buna. Foarte bine ca te-ai lasat de tigari, o perioada iti va fi cam greu, dar ve reusi. Tigara te omora cate putin, o sa vezi ce bine va fi fara. Bafta!
Normal ca berea este buna si fara tigara. Nu ai baut pana acuma bere fara sa fumezi?
Din punctul meu de vedere, nu. dar eu sunt fumator inrait. exista posibilitatea ca dupa doua trei beri sa iti aprinzi o tigare. parerea mea e sa stai linistit deocamdata cu Berea si cafeaua. ai doar doua zile de cand te-ai lasat. bine....depinde si de cum si cat de mult fumai.
Da, trebuie doar sa ai o vointa de fier tigarile te distrug fizic chiar daca iti ofera o placere de scurta durata