| needstrenght a întrebat:

Ma cam frământa aceasta chestiune de câtva timp... Am 17 ani, sunt băiat și nu am avut nici o prietena până acum (gen sunt mai si și nu prea am avut încredere în mine însumi). Abia acum mi-am dat seama ca dacă "nu risc, nu câștig". Ar putea fi prea tarziu? Ceva sfaturi?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. Nu risti nu castigi... bla bla bla. Este sigur faptul ca nu pica nimic din cer. Daca a inceput sa te framante insemna ca urmeaza sa devina o problema serioasa. Ai 17 ani, multi inainte, sa fii sanatos si sa ai parte numai de bucurii. Daca vrei sa iti faci o prietena nu vad care ar fi problema... tuturor ne este teama de "prima data" si cu increderea in sine tu trebuie sa lucrezi. Nu, nu si iar nu, nu este prea tarziu. Oricum, candva tot va trebui sa iti faci curaj laughing ai grija ca atunci sa nu fie prea tarziu. Gandeste-te la ceea ce vrei, ce iti doresti tu cu adevarat si lasa gura lumii ca sti ce se spune de ea, crezi ca o fata in viata ta ar rezolva aceste framantari? daca da, cauta aceasta fata.

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mai ai timp in viata sa intalnesti fata visurilor tale. Secretul consista in tine, sa fii optimist si sa te gandesti ca vei avea parte de una asa iepurele va sari mai repede in calea ta.

| girls97 a răspuns:

Buna si daca nu ai avut nici o prietena ce? totul are un inceput nu este tarziu deloc succ pwpii sper ca te.am ajutat :X

| kokopunct a răspuns:

Nu. Eu cred ca niciodata nu e prea tarziu, Nu conteaza ca ai 17 ani, ai putea oricand sa iti faci o prietena, dar nu din obligatia ca nu ai avut o prietene ci pentru faptul ca o placi. Sper ca te.am ajutat :d