| thementalist a întrebat:

Ma confrunt cu o mare problema. Sunt la varsta in care ma simt obligat sa imi aleg un drum in viata, am 16 ani si inca nu am gasit un domeniu in care sa am sentimentul ca as putea sa ma desfasor.Problema aceasta a fost indelung dezbatuta, insa de cele mai multe ori de persoane fara studii si cu o viziune perfect limitata asupra vietii.
In 2010 am obtinut locul 3 la olimpiada nationala de matematica, imi place foarte mult istoria si sinergologia (stiinta ce se ocupa cu studierea limajului nonverbal). Ciudat este ca eu gasesc o conexiune intre acestea.
Nu vreau sa ma limitez, vreau sa imi spuneti o meseria care implica multa munca, mult studiu, sunt dispus sa duc o viata contemplativa. Vreau meserii noi, nu avocat, doctor etc. In cazul in care cunoasteti vreuna mi-ati putea fi de un real folos!

6 răspunsuri:
| FlorinaRuby a răspuns:

Ai putea sa fi astronauthappylucrezi la NASA.hee hee
acum daca zici ca ai note incat sa mergi la HARVARD e ceva...
insa la 16 ani inca nu cred ca poti sa decizi, daca ai noroc la Harvard te`ar ajuta mai mult sa alegi un domeniu in care sa lucrezi, cred ca ar fi potrivita stiinta pentru tine

| DarkAngel_2941 a răspuns:

Pai profesor de matematica? daca spoi ca te pricepi la mate sau ai putea sa te faci contabil, sper ca te-am ajutat

| DarkAngel_2941 a răspuns:

Ei bine daca devi vreun arheolog sau ceva sper sa gasesti un dinozaur tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, daca zici ca iti place matematica, ai putea deveni un informatician destul de bun. P. S. : Se castiga destul de bine. big grin

| thementalist explică:

Spuneam ca nu vreau sa ma limitez la primul raspuns care imi vine in minte. Obiectivul meu este sa devin om de stiinta in domeniul istoriei, vreau sa ma inscriu la Harvard(doar in cazul in care primesc bursa ). Ps : Anul asta am luat cambridge sper sa imi fie de folos

| andreyd98_2388 a răspuns:

Bai fratelo fii atent daca stii bine mate fate prof de mate daca stii istoria fate prof de istorie fa ceva ca fara ciubuc nu-ti castigi painea. Sper sa te ajute asta