| lucianbarna2012 a întrebat:

Maine, vreau sa imi bag cercei (sunt baiat), vreau sa imi bag in amandoua urechile! Si eu am de gand sa imi fac gaurile folosind: Ac, Rivanol/Spirt. si multa indemanarelaughing< Voi ce m-ati sfatuii sa fac sa nu ma doara.cineva mi-a spus ca incalzesc acul, inainte de a -l introduce in ureche.
Nu vreau sa aud raspunsuri gen: Esti prea mic(Am 16 ani), sau nu sunt cerceii de tine oh go on sau orice altceva sa va bateti joc. rog seriozitate big grin

6 răspunsuri:
| EllyFMS a răspuns:

Eu cred ca te complici.
1. Ca sa-ti fie mai usor si sa nu te doara asa de rau, roaga pe cineva sa-ti deahappy. E mai usor sa dea cineva, tu dandu-ti singur o sa-ti para o durere si o sa le dai mai greu.
2. Daca ai cercei, si sunt mai rezistenti da-ti direct cu cercelul, o sa te doara mai rau daca dai mai intai cu ac, iar dupa asta il scoti ca sa bagi cercel.happy. Oricum ai da gaura. cu ac sau cercel, poarta cercei din argint pana se vindeca, sau din otel medicinal, nu din aur ca o sa se vindece mai greuthinking

Eu, una defiecare data cand am dat cuiva am dat direct cu cercelu` si a fost fte. ok... Bine, trebuie sa ai grija dupa sa nu se infecteze. Dar e mai greu sa iti dai acum iarna. o sa se vindece mai greu din cauza frigului.

| CopilașTembel a răspuns:

Deci si eu am 2 cercei in plus intr-o ureche(am facut singura gaura),iei acul ai ti varful in focul unei lumanari,brichete,dai pe ureche cu vata cu spirt,iei acul cu ceva,o sa te arzi daca ai iei cu mana,introduci usor acul(o sa doara), il scoti repede dai iarasi cu spirt si iti pui imediat un cercel de argint s-au de otel medicinal cu un dop de plastic, sa nu-ti pui toate prostiile de fier in urechi deoarece o sa se infecteze.

| DewLoWoofy a răspuns:

Eu iti propun sa iti pui cercel doar in urechea stanga deoarece, atunci cand ai in ambele urechi sau doar in dreapta esti perceput drept gay happy. Si ca sa nu te doara nu ai ce sa faci... Doar sa incalzesti acul... happy Sper ca te'am ajutat :* Ai grija ce faci ca se poate sa ti se infecteze sau sa faci puroi happy

| lucianbarna2012 explică:

@ DewLoWoofy. repet NU vreau replici "Pari gay daca pui cercei in aman2 urechile" laughing Unde ai mai auzit-o si pe asta rolling on the floor? Uita-te La Chris Brown, Zain Malik, si multe alte vedete faimoase :p. Si am o intrebare, daca ma dau cu rivanol, si imi pun cercei din fier, se infecteaza? (Dau zilnic cu rivanol si spirt)?

| EllyFMS a răspuns (pentru lucianbarna2012):

Iti face rana. Si nu o sa se mai vindece in veci. Nu conteaza cu ce dai sau cu ce nu dai. Ideea e ca trebuie sa pui argint/otel medicinal/aur bla bla bla. nu tinicheahappy.

| lucianbarna2012 explică:

Gata, la urechea stanga mi s-a si inchis deja gaura in spatelaughing SI nu am mai vrut sa imi pun
P.s I-am purtat 8 ore. Si dupa nu mai,
Nu e rana acolo big grin E doar gaura.un pic deschisa, se vindeca nu? Daca dau cu spirt si rivanol si nu mai bag cerceii?