| razvanxd12 a întrebat:

pe data de 16.09. 2013 incep liceul si am niste emotii mari! la voi cum a fost prima zi de liceu? povestiti totul detaliat! dau funda big grin

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce emotii? Si eu sunt a9a, am trecut de fapt.o sa stau chill ca asa e mai bine.m-am imprietenit deja cu, cateva fete si baieti care au intrat la acelasi liceu ..deci..eu cred ca o sa fie.bine big grin laughing nu o sa fie mare lucru..noi colegi.; D

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! Mi-e cam lene sa povestesc dar hai sa incerchappy
Am ajuns la scoala, nu cunosteam pe nimeni, stateam in curtea liceului si noroc ca il stia sora-mea pe profu' de religie care mi-a zis unde sunt aia din clasa de la mine ca eu eram prin alta parte. M-am dus acolo si erau vreo 3-4 elevi, am facut cunostinta cu ei (cred ca era prima data cand faceam cunostinta cu cineva) si era aiurea rau. Dupa cateva minute deja uitasem cum ii cheama si incercam sa imi aduc aminte. Apoi ni s-a spus in ce clasa trebuie sa ne ducem, m-am dus in clasa si cand am vazut o clasa plina din care nu cunosteam pe nimeni iar ma simteam ciudat. M-am asezat prin a 4-a banca cred ca sa fiu ceva mai in spate, apoi s-a asezat o fata cu mine si eram "wow, ce cauta asta aici, vreau sa stau singur". Apoi ne-a mai zis diriga cate ceva si am plecat. Prima zi de liceu adevarata e de fapt a doua, ca atunci te cunostisi incepi sa vorbesti etc.
Oricum, nu ai de ce sa ai emotii, e doar un alt pas in viata.
Si ca un sfat, incearca sa nu fi timid, sa vorbesti cat mai mult, sa faci cunostinta cu cat mai multi oameni, eu in primul semestru aproape ca nici nu vorbeam cu aia de la mine din clasa si nera tare aiurea, ma simteam groaznic de trist asa ca incearca sa fii altfel decat mine ca sa-ti mearga mai bine.winking

| MiShA8 a răspuns:

Prima zi de liceu pentru mine a insemnat o noua viatalaughing. Curtea scolii era plina de copii care habar nu aveam cine erau, ma simteam noua in adevaratul sens al cuvantului, am avut noroc cu o prietena de-a mea care intrase la acelasi liceu cu mine si cu mama care ma insotit.Cand am ajuns in clasa ne-am prezentat toti, niciodata nu am sa uit acel moment plin de emotii si tremuraturilaughing).M-am asezat in penultima banca, pentru ca ultima era ocupata si am facut cunostiinta cu vecinii de banca.Doamna diriginta ne-a dat manualele si orarul pentru toata saptamana, iar dupa aceea a venit mult asteptata clipa sa ma intorc acasalaughing. Deci concluzia nu ai de ce sa ai emotii, fi tu insuti totul va fi bine.Succes!happy