Si eu in timpul studentiei am fost o persoana mai retrasa. Nu stiam cum sa fac nici un fel de conexiune cu oameni noi, ma simteam singura in vacanta iar cand colegele erau plecate ma simteam total a nimanui. Cu timpul, pe atunci, am intrat pe diferite retele de socializarE (hah, mirc) si vorbeam cu oameni necunoscuti, doar ca sa-mi pierd timpul. In ziua de azi exista omegle unde te poti conversa total aiurea si pe diferite subiecte cu oameni.
Deabia dupa universitate si cativa ani de practica am inceput sa ma obisnuiesc cu mine singura. Imi place acum sa stau singura, sa citesc carti, sa stau pe net sa verific diferite subiecte controversate, conspiratii etc. Acum uitandu-ma la cum mi-am petrecut studentia, ma gandesc ca a fost ok, pana la urma asta a fost alegerea mea si stand cu mine a functionat.
Poate te tenteaza sa inveti o limba straina, pe Youtube gasesti tot felul de cursuri. Poate ai nevoie de un hobby, ceva care sa-ti ocupe mintea. Perioada de studentie este plictisitoare, constragerea banilor si vacantele cand oamenii cu care te intalnesti nu sunt in zona sunt destul de plictisitoare.
Fiecare are ritmul lui, nu "trebuie" sa faci ceva anume doar ca esti student, sau doar ca stai in camin.
Daca tot ai net, poti sa-ti pui pe browser stumbleupon. E fain si dragut de folosit, gasesti diferite site-uri interesante pe diferite teme.
Ziceai ca ai fost la liga studentilor. Acolo nu se initiaza activitati? ai putea sa contribui la ele si atunci, vrand-nevrand se leaga ceva.
Probabil nu e pentru tine facultatea aceea, sau ai o pasiune, pe care inca nu ai descoperit-o. Incearca lucruri noi, asa vei cunoaște involuntar oameni si te vei simti fericit.
misauratcuviata întreabă: